Selected by Huizedop

Selected by Huizedop, Judith Doppenberg

Een kleurenpallet van naturellen, doorleefd hout, warm en stoer. Dat is hoe je de woonstijl van Judith kan omschrijven. Ze vertelt hoe haar liefde voor interieur een grote vlucht heeft genomen.

 

Ik ben Judith Doppenberg, in 2016 startte ik mijn Instagram-pagina Huizedop om hier interieurinspiratie te delen en te vinden. De aanleiding was de aankoop van onze nieuwe woning in een dorp in het midden van Nederland. Ik woon daar met mijn man en dochters van 7 en 9 jaar. Huizedop is een platform waar je heel veel inspiratie opdoet voor je woning. Van leuke woongadgets, prachtige meubels, ideeën qua inrichting en styling en natuurlijk wordt er veel geverfd bij ons in huis en daar is ook erg veel informatie over te vinden op mijn kanalen: Instagram, Facebook, Pinterest en natuurlijk mijn website. 

Koop de Huizedop kleuren bij een dealer in de buurt:
Pure & Original winkels

Bekijk hier alle Pure & Original kleuren:
> Pure & Original kleuren

Marrakech Walls in de kleur Evening Shadow in een zwarte keuken met houten plankenMarrakech Walls Evening Shadow
Marrakech Walls in de kleur Slate Grey met een houten dressoir en messing accessoiresMarrakech Walls Slate Grey
Marrakech Walls in de kleur Slate Grey en Classico krijtverf in de kleur Island White in de woonkameMarrakech Walls Slate Grey, Classico Island White
Licetto afwasbare muurverf in de kleur Slate Gray in een zwart wit badkamer bij HuizedopLicetto Slate Grey

Q: Hoe ben je in aanraking gekomen met Pure & Original?

Judith: Tijdens de bouw van onze woning hebben we een imposante gashaard laten bouwen. Ik wilde hier graag een donkere betonlook op hebben. Het kachel­bedrijf kon dit niet doen en betoncire aan laten brengen door een stukadoor werd echt een belachelijk duur grapje. Ik ging dus op zoek naar een alternatief en kwam uit bij de Marrakech Walls100% minerale verf met beton- of Tadelaktlook van Pure & Original. 

 

De kleuren zijn uniek, maar vooral de kwaliteit van de verf spreekt mij erg aan. De enorm matte finish is prachtig en natuurlijk de unieke kleurnuances in de Marrakech Walls. Er is geen andere verfsoort die zo makkelijk in gebruik is waarmee je dit effect creëert. Maar ook de andere verfsoorten uit het assortiment zijn heel fijn om mee te werken. 

 

Mijn favoriete kleuren zijn Slate Grey, Evening Shadow en Island White. Ik hou enorm van donkere kleuren in huis. Het zorgt voor een knusse sfeer en geeft een soort geborgenheid. Daarom vind je in iedere ruimte wel een donkere muur en de slaapkamer heeft zelfs 4 hele donkere muren. Prachtig is het! “Tenminste, dat vind ik”, zegt Judith met een knipoog. Afgewisseld met een lichtgrijze- en een hele licht tint zorgt dit samen voor een heel fijn kleurenpallet in huis.

 

Q: Ik ben benieuwd naar je favoriete verfsoort, al denk ik dat ik ‘m al wel kan raden. 

“Mogen het er 2 zijn?”, begint Judith lachend. Dan ga ik natuurlijk voor de Marrakech Walls vanwege het unieke effect en de Clas­sico vanwege de enorme matte ­fi­nish, maar ook wat de verf met de kleur doet. ­Gedurende de dag zie je de verfkleur met het licht meebewegen. Echt mooi om te zien!

Pure & Original kleurenkaart selected by

Pure & Original kleurenkaart

Naast grijstinten bevat de kleurencollectie nog veel meer kleuren, zoals groen, oranje, blauw, roze en wittinten. Bekijk ze allemaal op de Pure & Original kleurenkaart.

> Bekijk de kleurenkaart
verfsoorten Pure & Original Selected By

Pure & Original verfsoorten

De favoriete verfsoorten van Huizedop zijn Marrakech Walls100% minerale verf met beton- of Tadelaktlook en ClassicoFluweelzachte krijtverf krijtverf. Het complete verfassortiment van Pure & Original is nog veel uitgebreider! Bekijk ze allemaal en vind jouw favoriet. 

> Bekijk alle verfsoorten