Verfstalen en downloads - Pure & Original

Kleurenfolder

Onze kleurenfolder bestaat uit een selectie handgeschilderde stalen in 130 prachtige kleuren. U kunt uit meer kleuren kiezen, onze dealers hebben voor u ook de kleuren uit ons archief beschikbaar. 

De stalen zijn geverfd in ClassicoFluweelzachte krijtverf krijtverf, maar de kleuren zijn ook beschikbaar in andere soorten verf zoals Fresco100% minerale kalkverf met kleurnuances kalkverf, LicettoMatte, hyper afwasbare muurverf, KaleiDuurzame gevelverf voor binnen en buiten, lakken of Marrakech Walls100% minerale verf met beton- of Tadelaktlook.

De soort verf, ondergrond en belichting heeft veel invloed op de uiteindelijke uitstraling van de kleur op de wand. Houd er ook rekening mee dat de verf van Pure & Original gemaakt wordt met natuurlijke producten. Hierdoor kunnen kleuren mogelijk iets afwijken. 

Onze kleurenfolder is gratis af te halen bij onze dealers
Bij onze dealers kunt u gratis een kleurenfolder ophalen om hiermee thuis uw favoriete kleuren uit te kiezen. Onze dealers kunnen u ook adviseren voor de juiste kleuren en verf soorten. 
Pure & Original kleurenfolder

Inspiratie catalogus

In onze nieuwe inspiratie catalogus vindt u een overzicht van al onze producten, samen met een korte omschrijving hoe deze toe te passen zijn.

Laat u inspireren door fotografie en tekst welke zich inleven in uw wensen, kleuren en sferen.
Graag geven wij u een stukje van de passie mee die wij voelen voor ons vak. Ambacht, mooie materialen en een luxe, rijke uitstraling voor uw woning waarin u zich thuis kan voelen. 

Voorbereiding

Technische informatie OmniPrimUniversele primer
Technische informatie WallPrimMuur primer Pro
Technische informatie CarazzoPrim
Technische informatie WallFixKrachtige muur fixeer 
Technische informatie Fresco100% minerale kalkverf met kleurnuances Special FixMinerale muur fixeer 

Afwerken

Technische informatie Italian WaxMatte of hooglans wax
Technische informatie Dead Flat Eco SealerMatte sealer

Onderhoudsvoorschriften