Verfbenodigdheden

Assortiment non-paint

 
Voor iedere schilderklus het beste materiaal! Niet alleen het type verf bepaalt het uiteindelijke resultaat, dit is ook afhankelijk van het kiezen van de juiste kwast.
Op deze pagina vind je een overzicht van ons non-paint assortiment en informatie met betrekking tot verfsoort en beschikbare maten. Zo weet jij binnen een handomdraai welk materiaal je nodig hebt voor jouw verfklus.

Het non-paint assortiment is verkrijgbaar bij onze dealers. 
> Vindt een dealer in de buurt
verfkwasten paintbrushes Pure & Original
verfkwasten paintbrushes Pure & Original
verfkwasten paintbrushes Pure & Original
verfkwasten paintbrushes Pure & Original
Pure & Original - Brushes
Pure & Original - Round brushes
Platte verfkwasten / flat paint brushes Pure & Original

Platte verfkwasten

Platte kwast in 100% zuiver zwarte polyestervezel. Deze topkwast is inzetbaar bij alle lakken en verfproducten maar in het bijzonder voor alle watergedragen verfproducten. De aanwezigheid van verschillende soorten conische en veerkrachtige vezels zorgen voor een fantastische verfopname en een geleidelijke verfafgifte. De gespleten haarpunten zorgen voor een zeer fijne afwerking zonder strepen. De soepele en superzachte vezels zijn duurzaam en eenvoudig te reinigen. De kwast heeft een verkoperde ring en gelakte beukenhouten steel met FSC keurmerk. Deze kwast is handgemaakt in België en is verkrijgbaar in verschillende maten.

Geschikt voor
ClassicoFluweelzachte krijtverf, LicettoMatte, hyper afwasbare muurverf, Traditional PaintSupersterke lak voor binnen en buiten, CarazzoUniversele lak voor vloeren, meubels, deuren en meer, WallPrimMuur primer Pro, OmniPrimUniversele primer Pro, WallFixKrachtige muur fixeer, Fresco100% minerale kalkverf met kleurnuances Special FixMinerale muur fixeer, Dead Flat Eco SealerMatte sealer

Beschikbaar in
3”, 2,5”, 2”, 1,5”, 1”
verfkwasten rond / paint brushes round Pure & Original

Ronde verfkwasten

Ronde kwast in 100% zuiver zwarte polyestervezel, opgebonden met grijze katoenen woeling. Deze topkwast is inzetbaar bij alle lakken en verfproducten maar in het bijzonder voor alle watergedragen verfproducten. De aanwezigheid van verschillende soorten conische en veerkrachtige vezels zorgen voor een fantastische verfopname en een geleidelijke verfafgifte. De gespleten haarpunten zorgen voor een zeer fijne afwerking zonder strepen. De soepele en superzachte vezels zijn duurzaam en eenvoudig te reinigen. De kwast heeft een verkoperde ring en gelakte beukenhouten steel met FSC keurmerk. Deze kwast is handgemaakt in België en is verkrijgbaar in verschillende maten.

Geschikt voor
ClassicoFluweelzachte krijtverf, LicettoMatte, hyper afwasbare muurverf, Traditional PaintSupersterke lak voor binnen en buiten, CarazzoUniversele lak voor vloeren, meubels, deuren en meer, WallPrimMuur primer Pro, OmniPrimUniversele primer Pro, WallFixKrachtige muur fixeer, Fresco100% minerale kalkverf met kleurnuances Special FixMinerale muur fixeer

Beschikbaar in
18, 16, 14, 12, 10
kalkkwast / fresco lime paint brush Pure & Original

Fresco Pro Kalkborstel

Kalkborstel in 100% zuiver zwarte polyestervezel. Deze blokkwast is inzetbaar bij alle watergedragen verfproducten en ideaal voor het schilderen van grote oppervlakken en decoratieve verftechnieken als Fresco100% minerale kalkverf met kleurnuances. De aanwezigheid van verschillende soorten conische en veerkrachtige vezels zorgen voor een fantastische verfopname en een geleidelijke verfafgifte. De gespleten haarpunten zorgen voor een zeer fijne afwerking. De soepele en superzachte vezels zijn duurzaam en eenvoudig te reinigen. De kwast heeft een verkoperde ring en gelakte beukenhouten steel (met FSC keurmerk) en emmerhaak. Deze kwast is handgemaakt in België.

Geschikt voor
ClassicoFluweelzachte krijtverf, LicettoMatte, hyper afwasbare muurverf, Fresco, Marrakech Walls100% minerale verf met beton- of Tadelaktlook, WallPrimMuur primer Pro, OmniPrimUniversele primer Pro
Kalei kwast / Kalei paint brush Pure & Original

Kalei borstel

KaleiDuurzame gevelverf voor binnen en buiten borstel in 50% witte gepluimde PVC-vezel, 30% wit Chinees varkenshaar en 20% holle polyestervezel. Deze blokkwast bevat een mix van verschillende soorten vezels die zorgen voor een goede verfopname en bezorgen de typische authentiek kaleistructuur. De PVC-vezels zorgen voor een veel lagere slijtage van de kwast tijdens het kaleien. De kwast heeft een verkoperde ring en gelakte beukenhouten steel (met FSC keurmerk) en emmerhaak. Deze kwast is handgemaakt in België.

Geschikt voor
Kalei
verf spatel platte kwast / paint staltels brushes Pure & Original

Spalter

Een spalter is een platte kwast in 100% zuiver zwarte polyestervezel. Deze kwast is een dunne, platte en stugge kwast waarmee je heel eenvoudig krijtverf met een authentiek, enigszins streperig of grove structuur kunt aanbrengen. Hierdoor krijgt de krijtverflaag al direct een robuust aanzicht. Ideaal ook voor het restylen van o.a. meubels en accessoires met ClassicoFluweelzachte krijtverf krijtverf. Ook geschikt voor andere decoratieve toepassingen of om vernis aan te brengen. De soepele en superzachte vezels zijn duurzaam en eenvoudig te reinigen. De kwast heeft een verkoperde ring en gelakte beukenhouten steel met FSC keurmerk. Deze kwast is handgemaakt in België en is verkrijgbaar in verschillende maten.

Geschikt voor
Classico, Fresco100% minerale kalkverf met kleurnuances, Dead Flat Eco SealerMatte sealer

Beschikbare maten
150, 120, 100, 80
Pure & Original Japanse Spatel / Japanese Spatula

Japanse Spatel

Een spatel speciaal opgenomen in het non-paint assortiment voor de verwerking van de Elements Collection en Fresco100% minerale kalkverf met kleurnuances kalkverf. De spatel met buigzaam kunststof blad is uitermate geschikt voor de eindafwerking van decoratieve verftechnieken. Het handvat is gemaakt van een specifieke Japanse houtsoort: Hinoki en wordt in Japan geproduceerd.

Geschikt voor
Elements Collection
Fresco


 
Marrakech Walls spatel spatula Pure & Original

Marrakech Walls spatel

Een spatel speciaal ontwikkeld voor de verwerking van Marrakech Walls100% minerale verf met beton- of Tadelaktlook. De spatel met afgeronde hoeken loopt licht taps toe en heeft een voorgevormde grip voor een prettige handligging. De grip is gemaakt van beukenhout met FSC keurmerk.

Geschikt voor
Marrakech Walls