Kleurenkaart voor kalkverf en krijtverf kleuren | Pure & Original

Pure & Original, the charm of natural colours

Kleuren brengen sfeer, warmte en gezelligheid in een ruimte. Ze maken van een huis een thuis, geven een persoonlijke touch en laat de ruimte spreken zonder woorden. Kleur is emotie, gevoel, herinnering en vertrouwen. 

Onze kleurencollectie is niet alleen bijzonder mooi, maar ook uniek. De receptuur, samenstelling en combinatie van natuurlijke pigmenten zorgt ervoor dat de kleuren zich vormen naar de combinaties en de ruimte. Voor het beste resultaat.

yellow-brown

×
Titel

Herfst winter 2019

De bladeren kleuren en vallen van de bomen en we verwelkomen de koudere dagen. Banken worden gesierd door warme dekens en zachte kussens, kleden verwarmen de vloer, we genieten van knusse avonden in de tuin rond het houtvuur, gekleed in hand gebreide truien en laarzen.

Speciaal voor de herfst en winter introduceert
Pure & Original een Limited Edition kleuren collectie van 7 prachtige herfst/winter kleuren.

Laat je inspireren door deze mooie collectie met volle kleuren.

Let op!

Kleuren getoond op uw beeldscherm kunnen afwijken met de kleuren in werkelijkheid. De kleuren op onze kleurenkaart zijn authentieke kleuren en handgeschilderd in de ClassicoFluweelzachte krijtverf krijtverf.

De kleuren van Fresco100% minerale kalkverf met kleurnuances Kalkverf en Marrakech Walls100% minerale verf met beton- of Tadelaktlook hebben de specifieke kleurnuances die eigen zijn aan deze verf en kunnen iets lichter tonen. Dit door de grote hoeveelheid kalk in deze minerale 100% verf.

Woon inspiratie

Nieuwsgierig geworden naar wat je allemaal kan met de verf van Pure & Original?

Ter kleur inspiratie hebben wij mooie moodboards met kleurschema’s in diverse stijlen. Deze kunnen je helpen met het vinden van je eigen woonstijl en kleuren. 

Ook hebben wij diverse projecten gerealiseerd welke wij tonen bij onze binnenkijkers. De mooiste huizen, appartementen en projecten. 

Of bekijk onze fotogallerij om per verf soort en toepassing te zien hoe de verf wordt verwerkt. Kies bijvoorbeeld uit ‘woonkamer’, ‘slaapkamer’, ‘Fresco kalkverf’ of ‘Classico krijtverf’.

Laat je inspireren! 

Wat is het verschil tussen synthetische en natuurlijke pigmenten?

Al onze tinten worden gekleurd met 100% minerale kleurstoffen. Deze minerale kleurstoffen geven in combinatie met de natuurlijke basis, de prachtige, volle kleur waar je in lijkt te kunnen verdwijnen. 

Wat ook erg bijzonder is aan verf met natuurlijke mineralen, is dat de kleuren zich lijken aan te passen aan de combinatie waarin zij zich bevinden. Zo zou een warme groen en koude blauw van een synthetische verf kunnen vloeken, maar past de natuurlijke verf van Pure & Original zich aan! 
Zo zijn alle kleuren prachtig met elkaar te combineren.

Zie het voor je als een veldboeket, of een stapel gekleurde wollen truien. Alle verschillende tinten sluiten op elkaar aan. Geen combinatie is te gek. 
Zet nu een het veldboeket in een plastic beker, of leg een stuk sythetische stof op de truien. Ineens valt het hele plaatje uit elkaar. 
Dat is de reden dat natuurlijke materialen altijd zo goed bij elkaar staan! Welke combinatie je ook maakt. 

Dus wees niet bang voor een beetje kleur. Wat is jouw combinatie? 
Marrakech Walls Provincial Gold in de woonkamerBRSH

Waar is Pure & Original verf te koop

De verven van Pure & Original zijn te koop bij diverse winkels wereldwijd. Om een dealer in de buurt te vinden, kun je een kijkje nemen op onze dealerpagina. Hier vindt je een overzicht van alle dealers per provincie in Nederland, of in het buitenland.

Ster dealers hebben alle verf op voorraad. Zo loop de de winkel weer uit vol met inspiratie én verf! Weet je nog niet zeker wat je wilt? Dan kun je natuurlijk altijd langs komen voor advies en om grote kleurstalen te bekijken.

Er zijn dealers die zo’n mooie winkel hebben, dat het haast een showroom te noemen is. In deze winkels kun je de sfeer echt proeven. Kun je niet wachten? Bekijk dan hier waar je een showroom kunt vinden.

Daarnaast is het mogelijk om de verf aan te laten brengen door een professionele schilder. Wij hebben een selectie gemaakt van schilders die goed met onze producten kunnen werken. Deze schilders kun je vinden bij applicateurs.

Pure & Original kleuradvies

Wil je graag geadviseerd worden in kleur- en verfkeuzes? Misschien omdat je op zoek bent naar een hele nieuwe sfeer, of nét dat missende puzzelstukje in het interieur? Onze aangesloten professionals kunnen daarbij helpen.

Onze adviseurs zijn allemaal dealer van Pure & Original en hebben dus ruime ervaring met het merk en de producten. Én, bij een Star Dealer neem je de verf direct mee naar huis!

> Ga naar kleuradvies
Persoonlijke kleuren×

Bekijk en bewaar uw favoriete kleuren door ze toe te voegen aan de kleuren kiezer! 

Het is heel gemakkelijk: klik op het + (plus) teken rechtsboven op de kleur en deze wordt direct toegevoegd aan de kleuren kiezer links in uw scherm. Om een kleur te verwijderen klikt u weer op het – (min) tekentje. 

Om uw persoonlijke kleuren te bekijken klikt u op de kleur kiezer. U kunt uw selectie opslaan of zelfs uitprinten, zo kunt u deze gemakkelijk mee nemen naar het verkooppunt bij u in de buurt! 

Graag willen wij iedereen bedanken die hun beeld beschikbaar heeft gesteld voor gebruik in onze kleurenfolder.
foto: Paul Buskens
Home interiors by Agnes
foto: Home interiors by Agnes
De Potstal
foto: De Potstal
J. Samyn Decoreren Landelijke Stijl
foto: J. Samyn DLS
De Potstal
foto: De Potstal
De Potstal
foto: De Potstal
L. Goetschalckx Wonen Landelijke Stijl
foto: L. Goetschalckx WLS
De Potstal
foto: De Potstal
Kleurenkaart Pure & Original