Kleurenkaart voor kalkverf en krijtverf kleuren | Pure & Original

Pure & Original verfkleuren

Ben je op zoek naar een mooie kleur voor jouw interieur? Bekijk dan hier al onze Pure & Original verkleuren in een makkelijk overzicht. Onze verfcollectie bestaat uit meer dan 160 prachtige kleuren, van zachte pastels tot diepe tinten, van koele tot warme tinten en alles er tussen in. Of je nu op zoek bent naar een kleur als eye-catcher of een mooie neutrale basistint of wellicht de nieuwste trend op interieurgebied, je hebt de keuze uit een ruim aanbod. 

Al onze verf is gekleurd met 100% natuurlijke en organische pigmenten waardoor de kleuren in de meeste gevallen goed op elkaar aansluiten. Kijk voor de afwisseling ook eens naar de verschillende afwerkingen van onze verfsoorten voor wat meer structuur.  

blue

×

Herfst winter 2019-2020

De bladeren kleuren en vallen van de bomen en we verwelkomen de koudere dagen. Banken worden gesierd door warme dekens en zachte kussens, kleden verwarmen de vloer, we genieten van knusse avonden in de tuin rond het houtvuur, gekleed in hand gebreide truien en laarzen.

Speciaal voor de herfst en winter introduceert Pure & Original een Limited Edition kleuren collectie van 7 prachtige herfst/winter kleuren.

Laat je inspireren door deze mooie collectie met volle kleuren.


Bekijk de collectie
Pure & Original verf wordt gekleurd met natuurlijke en organische pigmenten
Classico Dry Terra, Caramel & Marsala

Wat is het verschil tussen synthetische en natuurlijke pigmenten?

Al onze verven worden gekleurd met 100% minerale en organische pigmenten. Deze minerale pigmenten geven in combinatie met de natuurlijke basis, de prachtige, volle kleur waar je in lijkt te kunnen verdwijnen. 

Wat ook erg bijzonder is aan verf met natuurlijke mineralen, is dat de kleuren zich lijken aan te passen aan de combinatie waarin zij zich bevinden. Zo zou een warme groen en koude blauw van een synthetische verf kunnen vloeken, maar past de natuurlijke verf van Pure & Original zich aan! Zo zijn alle kleuren prachtig met elkaar te combineren.

Zie het voor je als een veldboeket, of een stapel gekleurde wollen truien. Alle verschillende tinten sluiten op elkaar aan. Geen combinatie is te gek. 
Zet nu een het veldboeket in een plastic beker, of leg een stuk synthetische stof op de truien. Ineens valt het hele plaatje uit elkaar. 
Dat is de reden dat natuurlijke materialen altijd zo goed bij elkaar staan! Welke combinatie je ook maakt. 

Dus wees niet bang voor een beetje kleur. Wat is jouw combinatie? 

Pure & Original kleuradvies

Wil je graag geadviseerd worden in kleur- en verfkeuzes? Misschien omdat je op zoek bent naar een hele nieuwe sfeer, of nét dat missende puzzelstukje in het interieur? Onze aangesloten professionals kunnen daarbij helpen.

Onze adviseurs zijn allemaal dealer van Pure & Original en hebben dus ruime ervaring met het merk en de producten. Én, bij een Star Dealer neem je de verf direct mee naar huis!


Vraag een kleuradvies aan
Koop Pure & Original verf bij een van onze dealers

Waar is Pure & Original verf te koop?

De verven van Pure & Original zijn te koop bij diverse winkels wereldwijd. Om een dealer in de buurt te vinden kun je een kijkje nemen op onze dealerpagina. Hier vind je een overzicht van alle dealers per provincie in Nederland, of in het buitenland.

Star Dealers hebben alle verfsoorten op voorraad. Zo loop je de winkel weer uit met een hoofd vol met inspiratie én je handen vol blikken verf! Weet je nog niet zeker wat je wilt? Dan kun je natuurlijk altijd langs komen voor advies en om grote kleurstalen te bekijken.

Er zijn dealers die zo’n mooie winkel hebben, dat het haast een showroom te noemen is. In deze winkels kun je de sfeer echt proeven. Kun je niet wachten? Bekijk dan hier waar je een showroom kunt vinden.

Daarnaast is het mogelijk om de verf aan te laten brengen door een professionele schilder. Wij hebben een selectie gemaakt van schilders die goed met onze producten kunnen werken. Deze schilders kun je vinden bij applicateurs.

Woon inspiratie

Nieuwsgierig geworden naar wat je allemaal kan met de verf van Pure & Original?

Ter kleur inspiratie hebben wij mooie moodboards met kleurschema’s in diverse stijlen. Deze kunnen je helpen met het vinden van je eigen woonstijl en kleuren. 

Ook hebben wij diverse projecten gerealiseerd welke wij tonen bij onze binnenkijkers. De mooiste huizen, appartementen en projecten. 

Of bekijk onze fotogallerij om per verf soort en toepassing te zien hoe de verf wordt verwerkt. Kies bijvoorbeeld uit ‘woonkamer’, ‘slaapkamer’, ‘Fresco kalkverf’ of ‘Classico krijtverf’.

Laat je inspireren! 

Let op!

Kleuren getoond op uw beeldscherm kunnen afwijken met de kleuren in werkelijkheid. De kleuren op onze kleurenkaart zijn authentieke kleuren en handgeschilderd in de Classico krijtverf.

De kleuren van Fresco Kalkverf en Marrakech Walls hebben de specifieke kleurnuances die eigen zijn aan deze verf en kunnen iets lichter en grijzer tonen. Dit komt door de grote hoeveelheid kalk in deze minerale verf.
Graag willen wij iedereen bedanken die hun beeld beschikbaar heeft gesteld voor gebruik in onze kleurenfolder.
foto: Paul Buskens
Home interiors by Agnes
foto: Home interiors by Agnes
De Potstal
foto: De Potstal
J. Samyn Decoreren Landelijke Stijl
foto: J. Samyn DLS
De Potstal
foto: De Potstal
De Potstal
foto: De Potstal
L. Goetschalckx Wonen Landelijke Stijl
foto: L. Goetschalckx WLS
De Potstal
foto: De Potstal
Persoonlijke kleuren×

Bekijk en bewaar uw favoriete kleuren door ze toe te voegen aan de kleuren kiezer! 

Het is heel gemakkelijk: klik op het + (plus) teken rechtsboven op de kleur en deze wordt direct toegevoegd aan de kleuren kiezer links in uw scherm. Om een kleur te verwijderen klikt u weer op het – (min) tekentje. 

Om uw persoonlijke kleuren te bekijken klikt u op de kleur kiezer. U kunt uw selectie opslaan of zelfs uitprinten, zo kunt u deze gemakkelijk mee nemen naar het verkooppunt bij u in de buurt!