Kleuradvies Pure & Original verf

Online Kleur en Interieur Digidate

Ik wil thuis gaan verven, maar wie helpt mij met advies?

Welke kleuren passen goed bij elkaar en hoeveel verf heb ik nodig?

Wat is het verschil tussen krijtverf en kalkverf?

Die Marrakech Walls, is dat eenvoudig zelf te doen?

 

Zomaar een paar vragen die veel voorkomen en waarbij we je heel goed kunnen helpen. Natuurlijk via onze site en filmpjes op YouTube, maar nu ook via een digitaal advies, zodat je vanuit huis online 1:1 advies krijgt van een specialist.

 

Hoe werkt het?
 

Eigenlijk heel eenvoudig, net zoals je een vriend of een famielid op WhatsApp spreekt, belt, mailt of contact hebt via Skype. Bereid je voor met vragen die je wilt stellen of de ruimte waarvoor je advies wilt hebben. Wil je bijvoorbeeld advies voor het kiezen van de juiste kleur? Of gaat jouw vraag over hoe je verf moet aanbrengen? Maak alvast foto’s en verzamel afbeeldingen van bijvoorbeeld Pinterest om goed te kunnen laten zien wat jij mooi vindt. 
 

  • Kies een van de onderstaande dealers uit en neem met hun contact op en geef een aantal tijden door waarop je bereikbaar bent en hoe. Het beste is bijvoorbeeld via Skype, of gelijkwaardig, waarmee je de dealer virtueel laat meekijken in de ruimte.
  • Vertel welke sfeer je wilt bereiken of welke kleuren je mooi vindt
  • Meet de wanden op die je wilt gaan schilderen


De dealer zal nadat dit besproken is bij je hierop terugkomen met een advies in kleuren en verfsoorten + de benodigde aantal liters en verfsoorten.

Direct online verf bestellen? Klik hier voor een overzicht van onze dealers met webshop (met winkelwagen icoontje)

Pure & Original - Online advies DIGIDATE