Selected by

Laat je inspireren door de grootste interieur fans en professionals. Een uniek kleurgebruik maakt de ruimte persoonlijk en laat je écht thuis komen. We vroegen een aantal namen uit de interieur wereld om hun favoriete kleuren en persoonlijke woonstijl. 
Een kleurenpallet van naturellen, doorleefd hout, warm en stoer. Dat is hoe je de woonstijl van Judith kan omschrijven. “Mijn favoriete kleuren zijn Slate Grey, Evening Shadow en Island White. Ik hou enorm van donkere muren in huis, het zorgt voor een knusse sfeer en geeft een soort geborgenheid.”

> Lees verder
Kleur, kleur en nog eens kleur! Dat is hoe je de woonstijl van Linda kan omschrijven. “Mijn favoriete kleuren zijn Old Ocre, Polar Blue en Courtly Rose. Ik hou enorm van kleur in huis, geen enkel wandje blijft wit.”

> Lees verder
Dagny Thurmann-Moe van KOI Colour Studio is gek op kleur en werkt graag met de verf van Pure & Original. De enige kleur waar Dagny niet mee werkt is de kleur grijs. Ze haalt haar inspiratie overal vandaan, het leukste vind ze onverwachte prachtige kleurencombinaties. 

> Lees verder 
Martijn Ackermans schilder selected by pure and original

Het leukste van mijn werk is toch het gehele plaatje. Van de eerste afspraak bij een klant tot aan het opleveren van het werk. Dat is vaak een heel traject maar zeer de moeite waard. Met de producten van Pure en Original heb ik al veel mooie resultaten behaald.


> Lees verder

Een kleurenpallet van rustige tinten en een scandinavische, moderne sfeer. Dat is hoe je de woonstijl van styliste Hana kan omschrijven. “Ik werk nu zo'n 9 jaar samen met Pure & Original en ben ook ambassadeur van deze prachtige verf.”


> Lees verder