Krijtverf: Een matte en egale verf, vol van kleur | Pure & Original

Classico - krijtverf

De krijtverf van Pure & Original is een bijzondere verf. Zo zacht en poederachtig, je zou het haast willen aanraken. De kleuren zijn intens en krachtig. Een meer romige creme of poederige pastel kleur heb je nog nooit gezien. 
 
 • Super mat
 • Heeft geen glans
 • Een poederachtige uitstraling
 • Is fluweelzacht

Ervaar het zelf. Bezoek onze verkooppunten door heel Nederland om de handgeschilderde stalen- en kleurenfolder te bekijken.

De zeer speciale, fluweelpoederige en matte uitstraling gecombineerd met de volle diepe kleuren van de Classico krijtverf, geven uw woning een exclusieve uitstraling.

Krijtverf aanbrengen

Het te schilderen oppervlak dient schoon, droog, stof- en vetvrij te zijn. Door een goede oppervlakte voorbereiding help je het verfsysteem in langdurige bescherming. Classico is direct, zonder primer, aan te brengen op latex, muurverf en behang. Controleer van te voren of het behang in goede staat is en niet los zit.

   
 1. Breng Classico aan met een kwast, roller of airless. Schilder niet in direct zonlicht. Schilder vanuit een droog oppervlak naar een nat, reeds geschilderd oppervlak. Voor gebruik goed roeren en controleer de kleur.
 2. Laat minimaal 4 uur drogen en breng de tweede laag aan.


Tip: zet altijd eerst een proefvlak op.
Pure & Original - Meubels schilderen met Classico krijtverf
Pure & Original Kast kleur: Polar Blue
Classico krijtverf in de badkamer in de kleur Evening Shadow, licht grijsSarah van Hoven, WLS
Classico krijtverf toegepast in de badkamer in de kleur Mineral WhiteSarah van Hoven, WLS

Classico krijtverf in de badkamer en keuken

Classico krijtverf is licht afwasbaar, het beste is de verf te beschermen bij gebruik in de badkamer en keuken. Door de krijtverf af te werken met de Dead Flat Eco Sealer wordt deze afwasbaar en kun je er gemakkelijk een vochtig doekje over halen om het schoon te maken. 

Direct klaar zijn na het schilderen? Kies dan voor de Licetto. Dit is een matte, hyper afwasbare verf. Hier hoeft dus geen sealer over geplaast te worden. Wel is de LicettoMatte, hyper afwasbare muurverf minder poederig en fluweelachtig als de Classico krijtverf. 

Voor- en nadelen van krijtverf

Classico krijtverf van Pure & Original is:
 • Vol van kleur en super mat.
 • Licht afwasbaar.
 • Milieuvriendelijk.
 • Een professionele krijtverf op waterbasis.
 • Gemaakt met 100% natuurlijke pigmenten.
 • Heeft een fluweelzachte uitstraling.
 • Door het gebruik van natuurlijke pigmenten in een extra hoge dosering heeft de verf een zeer diepe, intense en volheid van kleur. Krijtverf is leverbaar in alle Pure & Original kleuren.
 • De Classico krijtverf is rechtstreeks aan te brengen zonder een primer.
Classico krijtverf in de kleur Black Truffle, toegepast in de woonkamerSarah van Hoven, WLS
Het originele Pure & Original krijtverf blik

Krijtverf kopen

Wil je graag krijtverf van Pure & Original kopen? Voorkom dan teleurstelling en doe je aankoop bij een dealer van ons en laat geen andere verf inkleuren met onze kleuren.
De kwaliteit, eigenschappen en uitstraling van onze verf wordt bepaald door zowel de basis als de pigmenten. Vervang je één van deze twee door een ander merk, dan kan het resultaat tegenvallen.

Om zeker te weten dat je ons product koopt, moet het gemengd en verkocht worden het originele Pure & Original blik.