Colour Collection

Laat je inspireren door kleuren in een nieuw perspectief en combinaties zoals je ze nog nooit hebt gezien! Wij presenteren.. onze ’Colour Collection’!

Woningen in diverse stijlen welke worden getransformeerd tot ware kleurexplisies, zonder overdaad, zonder drukte. Door het gebruik van de juiste kleur op de juiste plek, in de juiste combinatie geven de tinten rust en diepte aan het interieur.

Laat het interieur aansluiten bij de bewoners, leg je hart erin en het interieur komt vanzelf tot leven. Witte wanden en plafonds zijn uitgesloten in deze collecties, durf jij het aan?
Pure & Original groen en blauw tinten
Colour Collection - Cosmopolitian Chique

Cosmopolitan Chique

Een klassiek apartment in het centrum van Oslo is omgetoverd tot waar kleuren-paradijs. Hul je in warmte, een harmonie van veelzijdige tinten welke je uitnodigen binnen te komen, in welke kamer je je dan ook bevind.

De woning wordt gesierd door rijke tinten in een breed scala van groen en blauw tot aan roze, paars en rood.


> Lees verder
Colour blocking in de woonkamer
Pure & Original The Neomodernist Colour Collection

The Neomodernist

Laat je inspireren door de jaren ‘30! Colour blocking is dé trend welke perfect tot uiting komt in dit moderne interieur. Gekleurde plafonds, donkere hoogglans deuren en design meubelen, het hele plaatje is compleet.

Tinten als oranje, blauw, zwart en geel voeren de boventoon in deze collectie.


>  Lees verder