Capsule Collection - New Dawn

Dit jaar lanceert Pure & Original samen met KOI haar eerste Capsule Collection. Een serie kleuren welke perfect samen gaan, onderverdeeld in een aantal basis tonen en spannende statement kleuren. De samenwerking tussen Pure & Original en KOI gaat jaren terug. Een voorbeeld van deze unieke samenwerking zijn de Colour Collections, inspirerende kleurrijke woningen om bij weg te dromen.

Voor de Pure & Original x KOI Capsule Collection hebben beide partijen de handen in één geslagen en zijn samen aan de slag gegaan met een collectie nieuwe kleuren als aanvulling op de huidige kleuren collectie van Pure & Original. 
Het unieke aan deze capsule collection is dat je er alle kanten mee op kan. Gebruik één van de tinten als accent kleur als aanvulling aan het huidige interieur, of geef je complete woning er een make-over mee. De New Dawn collectie bevat alle tonen welke je nodig hebt voor een persoonlijk en vertrouwd interieur, in welk type woning of interieurstijl je ook leeft. Laat je creativiteit de vrije loop en creëer zelf je eigen droom interieur.

Over KOI Colour Studio
KOI Colour Studio is de eerste multidisciplinaire kleurstudio van Noorwegen. Hun doel is om bij te dragen met gericht en effectief kleurgebruik in stedelijke ruimtes, architectuur, interieurarchitectuur, productontwikkeling en grafisch ontwerp. KOI Colour Studio biedt advies, cursussen, ontwikkeling en strategische begeleiding. Het kleine team heeft allemaal verschillende achtergronden, maar telkens met een speciale focus op kleur.

verfblikjes Capsule Collection New Dawn kleuren Pure & Original

Capsule Collection - New Dawn brochures

Laat je inspireren door deze Capsule Collection! Download de brochures en laat je ook inspireren door onze Colour Collection brochures, onze inspiratiebrochure, de landelijke woonstijl of interieurs in winterse sferen.  
Dragon Fruit Licetto Hallway KOI Margaret de Lange Pure & Original
Uluru Haze Licetto KOI Margaret de Lange Pure & Original
Wetlands Traditional Paint Eggshell Pale Terracotta Licetto Pure & Original KOI Margaret de Lange
Daybreak Pure & Original KOI Capsule Collection
Daybreak Pale Terracotta Wetlands Pure & Original KOI Capsule Collection New Dawn Margaret de Lange
Pale Terracotta Wetlands Pure & Original KOI Capsule Collection New Dawn Margaret de Lange
Wetlands Pure & Original KOI Capsule Collection New Dawn Margaret de Lange
Daybreak Pale Terracotta Wetlands Pure & Original KOI Capsule Collection New Dawn Margaret de Lange
Capsule Collection New Dawn Pure & Original Linda van der Wal
Capsule Collection New Dawn Pure & Original Linda van der Wal
Capsule Collection New Dawn Pure & Original Linda van der Wal
Wetlands – Gedurfd en interessant, love it or hate it: deze kleur staat als een huis. Een complexe en bijna groene, maar ook bijna bruine nuance met een duidelijke verwijzing naar de oh zo wonderlijke jaren 70. Ga ervoor!

Daybreak –  Een ontspannende en kalme nuance van geel met een nauwelijks aanwezig rood dat een warme en elegante sfeer zal creëren.

Dragon Fruit – Intens, speels en onmogelijk te vermijden. Niets voor bangeriken. Een helder en verzadigd roze vol energie, dat het ultieme statement-effect zal creëren.

Pale Terracotta –  Een kleur die alle andere kleuren laat stralen. De perfecte basiskleur bevindt zich ergens in het midden tussen rode en gele pigmenten en zal elke kamer doen zingen, op een rustige en verfijnde manier.

Uluru Haze –  Diep en rijk, als een vakantie voor de ziel. Zacht en weelderig, deze kleitint is ongelooflijk elegant en geeft de perfecte sfeer voor het samenkomen met familie en vrienden.

Caspia Lavender – Traditioneel, minimalistisch, eclectisch, Scandinavisch, rustiek - het is aan jou. Deze elegante lavendel is een ongelooflijke basiskleur die zal werken als de ideale achtergrond voor vrijwel elke andere kleur.
Capsule Collection roerstokjes kleuren Pure & Original
Caspia Lavender Pure & Original KOI Capsule Collection
Uluru Haze Pure & Original KOI Capsule Collection
Pale Terracotta Pure & Original KOI Capsule Collection
Dragon Fruit Pure & Original KOI Capsule Collection
Daybreak Pure & Original KOI Capsule Collection
Wetlands Pure & Original KOI Capsule Collection