Winter kleuren

Winter kleuren

Geplaatst op: 19-11-2015

Verf kleuren

 

Om in deze tijd van het jaar, wanneer het buiten grijs en grauw is, niet in een winterdip te raken gaan we dit seizoen voor kleur in ons interieur.  

 

De pastel verf kleuren hebben ruimschoots plaats gemaakt voor koraalrood, okergeel, goud en heel veel tinten blauw, die we niet alleen in accessoires terug zien komen maar juist ook op de muur. Want een huis vol naturellen is natuurlijk prachtig maar door kleuraccenten toe te voegen aan het geheel geef je je leefomgeving een echte ‘boost’!

In ons huis zijn we inmiddels helemaal om en combineren we de kleuren wit en taupe met koraalrood en groen – blauw, een prachtige combinatie!

Kleuren: Lagoon WaterLagoon Water, Atria, Steel BlueSteel Blue


Moodboard makenOm je alvast op weg te helpen met jouw interieur ben ik begonnen met noodboard maken.  Deze verf kleuren zijn gemakkelijk in elk basis interieur toe te passen en die je, als je echt voor kleur wilt gaan, ook goed samen kunt combineren.

Kleuren: AtriaAtria, Steel BlueBlue


Blauw op de kleurenwaaier

 

Sinds de kleur Atria op de kleurenwaaier van Pure and Original staat ben ik fan! Een prachtige mix van blauw wit met een bijzondere groene gloed die goed samen gaat met elke grijstint. Neem lichter blauw- grijze tint als basiskleur ernaast en je hebt een ultieme combinatie voor op de wand.

Donker blauw maakt het geheel krachtig en is dé kleur om je oude kast weer een nieuw leven in te blazen. Door de toevoeging van goudaccenten en robuust hout is het een perfect palet voor het komend seizoen.

Kleuren: Lagoon Water


Verfkleuren in de lijn van Koraalrood

 

De persoonlijk favoriet dit najaar bij het huis inrichten is het koraalrood, in deze setting gecombineerd met blank eiken en de lichte natuurlijke tinten die zorgen voor een Scandinavische sfeertje.

Geef je de voorkeur aan een klassiek tintje in huis ga dan voor een gedempte verf kleuren in rood, wil je het geheel wat frisser houden pak dan een felle bijna fluoriserende kleur.

Kleuren: courtley rose, flamingo, red, ashes, wet sand Kleuren: courtley rose, ashes, wet sand


Oker geel en goud schilderen

 

Perfect voor wie van clean en simpel houdt is de combinatie van zwart, wit en okergeel. Helemaal van nu en perfect voor het komende (kerst) seizoen in combinatie met glinsterend goud. Met deze kleur haal je de zon in huis en laat je het koude vieze weer achter je! 

Wil je nog meer interieur ideeen? Lees dan het artikel over onze nieuwe herfst kleuren in de blog.

Kleuren: HopHop, Provincial gold, gold majesty, Island white, slate grey
Een blog van Marloes Nicolai, interieurontwerper Huys 91 voor Pure & Original.