Kleuren verf in huis - Selected by Huizedop

Geplaatst op: 14-06-2020

Het kiezen van de juiste kleuren verf voor je huis kan echt een crime zijn. Ook ik vind dat iedere keer weer spannend! Maar…. Daar hebben we een oplossing voor gevonden, mits je houdt van de stijl van Huizedop ;). Lees je mee, ’t is echt tof!!

De basiskleuren in ons interieur

Inmiddels heb ik al aardig wat geëxperimenteerd hier in huis met verf, maar na een paar kleurrijke uitspattingen kwam ik toch weer terug bij de basiskkleuren van ons interieur. Naturellen welke ik combineer met veel grijstinten, oud hout en warme, natuurlijke stoffen. Dit is het pallet wat voor mij het beste werkt. Kleur in huis voeg ik toe met een bos bloemen of hier en daar een plant, maar daar houdt het op. Doe mij maar de rust van dit kleurenpallet, I love it!

 


Selected by Huizedop Judith Doppenberg Slate Grey Marrakech Walls Pure and Original

Pure & Original

Al een aantal jaar werk ik samen met Pure & Original. Het begon met de gashaard waar ik een betonlook op wilde en het ene na het andere project volgde elkaar in een rap tempo op. De verfkleuren, de structuren, de kwaliteit, alles klopt aan dit merk waardoor ieder verfproject weer een leuke uitdaging is.

 

Om alle verfprojecten en verftips eenvoudig terug te vinden, heb ik een menu aangemaakt op mijn eigen website. Dus wil je bijvoorbeeld weten hoe je de Marrakech Walls100% minerale verf met beton- of Tadelaktlook aanbrengt, of ben je op zoek naar een “afwasbare” verf, check dan dit overzicht.

Selected by Huizedop

Inmiddels ben ik er dus achter dat een combinatie van grijstinten de basis van de kleuren verf in ons huis zijn en hoe bijzonder is het dat deze kleuren nu zijn uitgebracht met het label “selected by Huizedop”.

 

Vind jij de stijl in ons huis mooi en ben jij op zoek naar de mooiste basiskleuren van je interieur, dan hoef je niet verder te zoeken. Door het toepassen van de drie Pure & Original kleuren die ik heb geselecteerd, creëer jij de Huizedop-basis voor je huis. Geen eindeloze zoektochten meer bij de verfwinkels, staaltjes die je op de muur plakt of zelfs proefstukjes verven. Ik kan je garanderen dat je met deze kleuren een prachtige eenheid maakt in je interieur.

De kleuren verf

De kleuren verf die ik heb geselecteerd zijn:

Island White Pure and OriginalEvening Shadow Pure and OriginalSlate Grey Pure and Original

Dit zijn dus ook de 3 kleuren die je vindt op onze muren. Alle donkergrijze muren zijn inmiddels geverfd in de kleur Slate Grey, de lichtere grijze muren (bijv. achter de keukenplanken) zijn geverfd in de kleur Evening ShadowEvening Shadow en alle “witte” muren hebben de kleur Island WhiteIsland White.

 

Deze kleuren hebben we in verschillende verfsoorten terug laten komen waardoor je steeds een andere look kan creëren, maar wel de eenheid in kleur behoudt. Hieronder een korte beschrijving per verfsoort:

Classico Krijtverf

Een zeer matte muurverf met intense en krachtige kleuren welke je woning een exclusieve uitstraling geeft.

Slate Grey Classico chalkbased paint Pure and OriginalClassico Slate Grey | Judith DoppenbergSlate Grey Classico chalkbased paint Pure and OriginalClassico Slate Grey | Judith Doppenberg

Licetto

Dit is een afwasbare muurverf en zelfs toe te passen in de keuken en badkamer. Ook de LicettoMatte, hyper afwasbare muurverf is een matte verf, echter is de ClassicoFluweelzachte krijtverf nog iets matter door de poederige uitstraling.

Marrakech Walls

Hiermee geef je je muren een stoere betonlook of een exclusieve tadelakt look.  

 

Extra effecten creëer je met hulp van:

 

Dead Flat Eco SealerMatte sealer om de ClassicoFluweelzachte krijtverf en Marrakech Walls100% minerale verf met beton- of Tadelaktlook waterafstotend en afwasbaar te maken.

Met Kalkzeep creëer je een zachte glans en met de Italian WaxMatte of hooglans wax krijg je een super hoogglans.

 

Daarnaast zijn er nog vele andere mogelijkheden. De techniek die gebruikt wordt, is van invloed op het uiteindelijke resultaat wat betreft kleur, uitstraling, glans en structuur. Wil je hier meer informatie over, check dan de website van Pure & Original of bezoek een dealer welke je vindt via deze link.

Evening Shadow Marrakech Walls Judith Doppenberg Huizedop Pure and OriginalMarrakech Walls Evening Shadow | Judith DoppenbergSlate Grey Marrakech Walls livingroom Judith Doppenberg Huizedop Pure and OriginalMarrakech Walls Slate Grey | Judith Doppenberg

De kleuren en verfsoorten in ons huis

Ik ben ontzettend trots dat ik deze verflijn met jullie mag delen en ik hoop dat het jullie heel erg gaat helpen bij jullie verfdilemma’s. Uiteindelijk is dat namelijk de insteek van deze kleurenselectie.

Oproep

Heb jij 1 van de “selected by huizedop” kleuren in je huis toegepast, dan zou ik het ontzettend leuk vinden hier een foto van te ontvangen. Ik zal deze dan toevoegen aan de blog zodat we met elkaar nog meer inspiratie kunnen delen.

 

Dank voor het lezen van deze blogpost en tot de volgende!

 

Grtzz, Judith

Een blog van Judith Doppenberg, blogger bij Huizedop.