Kleur maakt gelukkig! - Kantoor make-over

Kleur maakt gelukkig!

Geplaatst op: 06-07-2020

Wat doe je wanneer je tijdens de Corona lockdown opeens veel thuis aan het werk bent? Een gezellige werkplek creëren natuurlijk! Nadat Justine haar gang boven al had geschilderd in de vrolijke kleur Chalky CoralChalky Coral, kriebelde het om nog meer kamers aan te pakken. Dit keer was de werkkamer van haar vriend Jos aan de beurt. Hoe gezellig het ook was om samen aan de eettafel te werken, had hij toch behoefte aan een eigen plek. 

Office make-over Justine Leenarts Pure & OriginalOffice make-over Justine Leenarts Pure & OriginalOffice make-over Justine Leenarts Pure & Original

Een verfkleur kiezen voor de werkkamer

Tijd om de kleurenkaart van Pure & Original er weer bij te pakken! Samen keken we naar welke kleur geschikt zou kunnen zijn voor de werkkamer en Jos was meteen erg fan van de kleur HopHop. Nu had ik deze kleur net voorbij zien komen in het fantastische stijlhuis in Londen van de nieuwste Colour Collection Upside Down en was ik ook gelijk enthousiast.

 

Meteen beginnen met verven

In ons enthousiasme konden we niet wachten om aan de slag te gaan. Toen we de verf binnen kregen zijn we daarom diezelfde avond nog begonnen met het afplakken en het schilderen van de eerste laag verf. Deze eerste laag was al erg dekkend maar toen Jos de volgende ochtend de tweede laag aanbracht, werd de kleur nog dieper en matter. Wat echt magisch was om te zien. We waren meteen verliefd, wat een te gekke kleur!
paint can Pure & Original Justine Leenarts
Hop Classico chalk-based paint Justine LeenartsHop Classico chalk-based paint Justine Leenarts

De magie van zonlicht op de verf

De kleur Hop is net als de kleur Chalky CoralCoral een kleur die door het licht nooit hetzelfde lijkt. Dit zorgt ervoor dat de kamer, afhankelijk van het zonlicht, iedere keer weer een andere prachtige tint heeft. Het enige nadeel is dat Jos zijn werkkamer zo fijn vindt, dat hij nu niet meer gezellig met mij aan te eetkamertafel komt werken. Maar daarmee is het ook meteen het enige nadeel!
Hop Classico chalk-based paint Justine Leenarts
Hop Classico chalk-based paint Justine LeenartsHop Classico chalk-based paint Justine Leenarts
Hop Classico chalk-based paint Justine Leenarts
Ook de doorkijk naar de gang met de kleur Chalky Coral geeft zo’n gezellig effect. Kleur maakt gelukkig!
Hop Classico chalk-based paint Justine Leenarts
Hop Classico chalk-based paint Justine Leenarts

Justine Leenarts is fotograaf voor o.a. ELLE, Grazia, L’officiel, Scotch & Soda en Tommy Hilfiger.