Kalkverf versus verlichting

Kalkverf versus verlichting

Geplaatst op: 28-12-2015

Life is BeautifulIn mijn vorige blog schreef ik al over de opnames voor het RTL4 programma: Life is Beautiful. Hier vertel ik over het toepassen van Fresco100% minerale kalkverf met kleurnuances kalkverf van Pure & Original en de sfeer die dit geeft aan je interieur.
De verf is praktischer dan je zou denken: het is zelfs toe te passen in een badkamer met de speciale dead flat eco sealer. Bovendien is het veilig in de kinderkamer en zelfs aan te raden als je trouwe viervoeter door het huis loopt. 

 

Foto’s: ©Nico Reimerink – Foto kinderkamer © Sarah Van Hove, WLS juni/juli 2011
Video’s: Life is Beautiful RTL 4Bescherm kalkverf Dead Flat Eco Sealer Pure Original Life is beautiful

Houtwerk schilderenDe kleuren en het effect van de muurverf is een prachtige basis voor een fijne sfeer in je interieur. Maar dan ben je er nog niet. Vergeet de rest van het schilderwerk niet. Belangrijk is dat ook de verf op je kozijnen, plinten en deuren aansluiten bij de kleur van de wanden. Dus ga eens niet voor het standaard wit maar durf buiten kaders te denken: dat levert echt interessante combinaties op. Je kunt het zien in ons eigen interieur.

 

Wat een groots effect bereik je wanneer je jouw mooie deuren eens in "the picture" zet met een sobere, matte, kleur. Dit deed ik door te werken met de Traditional PaintSupersterke lak voor binnen en buiten Waterbased lakken. 

 

Heb je een kalkverf kleur op de wanden die helemaal goed voelt? Waarom pas je die dan ook niet toe op je deuren? Een matte, lak op de kozijnen maakt het plaatje compleet.


Verlichting in huisHelemaal klaar denk je nu? Nee, de kers op de taart is het combineren van deze authentieke kalkverven en matte lakken met de juiste verlichting. Heb je daar al eens écht goed over nagedacht of is het nog "het ondergeschoven kindje”? Misschien hangt er al jaren een exemplaar wat niet meer voldoet of zelfs een enkel peertje aan het plafond?

 


Video interieur inspiratieIn deze video zie je hoe ik de Fresco100% minerale kalkverf met kleurnuances's en traditional PaintSupersterke lak voor binnen en buiten lakken van Pure & Original combineer met de met de verlichting van TierlanTijn Lighting. Deze lampen zijn geweldig te combineren met Pure&Original. Het past perfect bij mijn landelijke woonstijl maar ook in een klassiek of een modern interieur. Laat je inspireren door de foto’s en door de video. 

 

Enjoy!

 

Hartelijke groet,

Kristel

Kleur combinatie lak en kalkverf Pure Original Life is beautiful


Een blog van Kristel van Leeuwen, interieurstylist bij WoonThuis voor Pure & Original.