Inspiratie opdoen op de vtwonen & design beurs

Inspiratie opdoen op de vtwonen & design beurs

Geplaatst op: 03-10-2018

Inspiratie opdoen op de vtwonen & design beurs

Gisteren ging de vtwonen & design beurs weer van start in RAI Amsterdam! Een van de grootste interieur beurzen van Nederland. Drie hallen vol met stands van grote en kleine merken, én natuurlijk het allerleukste: de grote inspiratie huizen! Magazines als Eigen Huis & Interieur, Stijlvol Wonen en natuurlijk vtwonen zelf, presenteerde zichzelf aan de hand van indrukwekkende inspiratie huizen.

Het Wonen Landelijk Stijl huis

Ook dit jaar mocht Pure & Original weer de wanden bekleden van het Wonen Landelijke Stijl inspiratie huis. Het huis is ingericht door Pure & Original Star Dealer Woonwinkel de Potstal en het resultaat is verbluffend.

Landelijk, gecombineerd met hypermoderne stuks en een neutraal kleurenpalet met blauwe en groene accentkleuren stralen een en al rust uit. Alles klopt gewoon! De kleuren, de materialen, de meubels, it’s all in the right place.

 

Zoals Clary omschreef: ‘Tegenwoordig worden items té goed met elkaar gematched, dat het eigenlijk een beetje een saaie brei wordt. De kunst zit in het combineren. Een landelijke keuken wordt met een marmeren blad en hypermodern lampje een catchy ruimte. Als alle items binnen het hokje landelijk zouden passen is er geen spanning, het gaat om de combinatie. En, zou je datzelfde lampje in een modern interieur hangen past het ook!’

De woonkamer

In de woonkamer voert groen de boventoon. Speelse wanden van groene kalkverf sieren de ruimte en brengen direct leven!

 

Wanden: Pure & Original Fresco100% minerale kalkverf met kleurnuances kleur MoonstoneMoonstone

Vloer: De Opkamer

Fresco kalkverf in de kleur MoonstoneLandelijke stijl met antieke elementenGroene muurverf met kleurnuancesDoorkijkje van de woonkamer naar de keuken

De keramiek kamer

Een ietwat donkere, intieme ruimte. De donkere tinten brengen mystiek, diepte en gezelligheid. Gecombineerd met antiek en okergele tinten hangt er een warme en bijzondere sfeer.

 

Wanden: Pure & Original Marrakech Walls100% minerale verf met beton- of Tadelaktlook kleur Country BlueCountry Blue
Op de kast: Pure & Original ClassicoFluweelzachte krijtverf kleur Country BlueBlue

Marrakech Walls in de kleur Country BlueBlauw met witte details en natuurlijke materialenLevendige muurverf met structuur en kleurnuancesKast geschilderd met Classico krijtverf

De keuken

Wist je dat je een keuken ook gewoon een nieuw kleurtje kan geven als je geen zin hebt om een hele nieuwe keuken aan te schaffen? Deze keuken kreeg de kleur Steel BlueSteel Blue, een mooie combinatie met de zacht beige wanden, marmeren blad en accenten in brass.
 

Keuken: Tinello
Keuken: Pure & Original Traditional PaintSupersterke lak voor binnen en buiten kleur Steel Blue
Wanden: Pure & Original LicettoMatte, hyper afwasbare muurverf Flanney Grey
Vloer: De Opkamer

Blauwe keuken met marmeren blad en brass elementenKeuken geschilderd met blauwe lakverfKleurrijke keuken detailsLandelijke keuken met klassieke elementen

De mud room

Een mud room, nu hoor ik je denken ‘wat is dat dan?’. Nou, een mud room is eigenlijk een ruimte welke lekker vies mag worden. Gooi je laarzen in de hoek, hang je natte jas aan de kapstok en loop daarna lekker op je sokken de warme keuken binnen. Tijd voor thee!

TIP: Wil je de wanden makkelijk afwasbaar maken? Dus geen vlekken krijgen van je natte jas en modder op de muur? Kies van voor LicettoMatte, hyper afwasbare muurverf op de wand, deze verf is waterafstotend en dus heel makkelijk schoon te houden!

 

Wanden: Pure & Original ClassicoFluweelzachte krijtverf kleur Old FlaxOld Flax
Vloer: De Opkamer

Witte wandverf voor in de halZwart wit hoekje in de hal met steentjes

De wintertuin

De koude dagen komen eraan en vaak vinden we het maar wat moeilijk om afscheid te nemen van de zon. Wat dacht je dan van een wintertuin? Een overkapping om de warmte binnen te houden, een lekker lounge bed en warme kussens en kleden. Oh, en vergeet het kabinet niet om al je mooie spullen op tentoon te stellen!

 

Wanden: LicettoMatte, hyper afwasbare muurverf kleur Flannel GreyFlannel Grey
Behang: Arte
Vloer: De Opkamer

Warme kleden en kussens voor buitenBureau met verzamelvondstenBijzondere verzamel collecties in de buitenkamerBuitenkamer met afwasbare muurverf

Ervaar het zelf!

Meer mooie hoekjes bewonderen? Kom dan langs! Het Wonen Landelijke Stijl is te bewonderen in hal 11.

Een blog door Iris Floor voor Pure & Original. Allround stylist, creatief adviseur & ontwikkelaar bij Ayame styling & design.