Het landelijke kerst interieur van Lesley

Het landelijke kerst interieur van Lesley

Geplaatst op: 24-12-2016”Oh Ho Ho Ho” Ik denk alleen nog maar in Kerst. Iedereen moet er aan geloven, ook hond Jimmy krijgt een kerststrik om…
 


Kerstboom versieren


 

Dit jaar was ik er zelf heel vroeg bij. Sinterklaas was het land nog niet uit of de kerstboom werd neergezet met de gezellige muziek van Sky Radio.

Bij mijn moeder heb ik in de loop van de jaren heel veel mooie kerstversieringen mogen uitzoeken in haar woon-winkel. En als ik zelf nog iets moois tegen kom dan neem ik het mee. Genoeg moois dus om mijn huisje mee te versieren. Kerst versiering


 

Dit jaar koos ik voor mijn kerst huis de kleuren goud en brons. Een rendier, sneeuwvlokken , grote glazen ballen en pegels in de boom. Als finishing touch knoop ik altijd nog strikjes aan de takken van de boom. Verder plaats ik mooie sneeuwtakken en kerstkransen in huis en natuurlijk heeel veel kaarsjes!


Jimmy (de hond) heeft de mooiste plek onder de kerstboom gekregen. En met die mooie strik past ie er helemaal bij. Kerst diner


 

Deze dagen organiseer ik het kerstdiner bij mij thuis. Dan is het huis natuurlijk op haar mooist. Ook de tafel wordt op en top omgetoverd in kerst-sfeer.


Hoe maak je zelf zo’n feestelijke tafel? 

Ik koos dit jaar voor: dennentakken met ijs en sneeuw, veel kaarsjes  en grote en kleine kerstballen op de tafel.  

  • Zet de decoratie in het midden van de tafel en wissel de kaarsjes af met de takken en de kerstballen.
  • Stapel een aantal bordjes op elkaar, dit geeft een extra chique uitstraling.
  • Maak het extra persoonlijk met bijvoorbeeld een naam op een kerstbal. Of hang kaartjes aan een kersttak. Het is zo gebeurd en staat heel gezellig. 
  • Ik koos voor rustige, natuurlijke kleuren. Het eten en de gasten brengen nog meer kleur aan tafel!
     


Kerst cadeaus 

De kerst cadeaus zijn extra feestlijk als ze mooi zijn ingepakt. Daar neem ik dan ook graag de tijd voor zodat het uitpakken een bijzonder moment is. Dit doe ik met veel linten, sterren en kleine kerstballetjes, zijn ze niet leuk?


Ik wens jullie allemaal een heerlijk kerstfeest en een heel mooi uiteinde. 

Veel liefs van Lesley... en Jimmy ;) 

Een blog van Lesley Alma blogger en video producer bij Lesley’s Lifestyle voor Pure & Original