Even voorstellen: Decokay Vromans Breda

Even voorstellen: Decokay Vromans Breda

Geplaatst op: 12-03-2019

Even voorstellen: Decokay Vromans Breda

Met 85 jaar historie blijft DECOKAY Vromans jaar op jaar met de tijd mee gaan. Wat ooit begon met een schildersbedrijf en verf- en behangwinkel in de voorkamer van het ouderlijk woonhuis, is met de tijd gegroeid tot meerdere inspirerende woonwinkels waar de laatste woonmodetrends op het inspiratieplein je keer op keer verrassen.

Maatwerk en vakmanschap

Met een maatwerkoplossing van de specialist voor de vloer, het raam en de muur is de basis van je interieur gelegd. Maar ook kasten op maat en buitenzonwering worden door de eigen vakmensen van DECOKAY Vromans met liefde voor het vak bij je thuis geplaatst. De laatste woonmodetrends worden op het inspiratieplein toegepast, daardoor kun je eenvoudig samen met de stylisten je vertaalslag maken: van de stijlen die je in woonprogramma’s of woonbladen ziet, naar je eigen interieur.
Decokay Vromans Breda showroom
Dealer Pure & Original interieur winkel Breda

Interieur met liefde voor de natuur

Hier sluit Pure & Original naadloos bij aan. De prachtigste kleuren in de mooiste verven voor de vloer, muur en/of kozijn. Denk hierbij aan de bijzondere uitstraling van Marrakech Walls100% minerale verf met beton- of Tadelaktlook of Fresco100% minerale kalkverf met kleurnuances kalkverf. Met de start van de nieuwe showroom is ervoor gekozen om exclusief met Pure & Original aan de slag te gaan; om Breda te verrassen met deze mooie verf welke gemaakt wordt met respect voor mens en natuur.

In onze collecties vloeren, gordijnen en raamdecoratie worden steeds meer gerecyclede materialen gebruikt. Bijzonder is dat bij Pure & Original worden alleen de beste grondstoffen en natuurlijke pigmenten gebruikt. En natuurlijk voldoet de Pure & Original verf aan de strengste wettelijke bepalingen en milieueisen. Alle verf wordt gekleurd met 100% minerale pigmenten, die de verf hun prachtige kleur en uitstraling geeft en niet te vergeten de super goede dekkracht.
Pure & Original kleurenkaart Decokay Vromans Breda

Even voorstellen

Jeroen Vromans is de derde generatie van dit familiebedrijf. Als vader van 3 zoons is de stap vanuit Rijen en Etten-Leur naar een derde filiaal in Breda een logische keuze. Jeroen: “We mogen al jaren in Breda de mooist interieurs maken. Echter hoeven de Bredanaren nu de stad niet meer uit om te slagen voor woninginrichting, kast op maat of buitenzonwering! Een ervaren buitendienst zorgt ervoor dat met de grootste zorg je woning verfraaid wordt.”

Monique is nu bedrijfsleidster in Etten-Leur en staat straks gedeeltelijk in Breda. Als geen ander begrijpt Monique dat het inrichten van een interieur niet altijd een gemakkelijke opgave is. Je kunt daarom altijd bij ons terecht voor tips, woonideeën of advies over (de uitvoerbaarheid van) je plannen.

Mariska is nu fulltime aan het werk in de winkel in Rijen maar woont in Breda. Ze fietst vanaf 12 maart naar haar nieuwe winkel vol inspiratie. Heb je een nieuw huis gekocht of ga je verbouwen? Vind je het lastig om de juiste kleuren en materialen bij elkaar toe zoeken? Zijn er bestaande elementen waar je iets nieuws bij zoekt, maar komt je er niet uit? Vraag de hulp aan onze stylisten!

Carolien en Paulien zijn je styliste voor advies aan huis. Aan de hand van een foto van de woning, kunnen we alvast je nieuwe gordijnen of raamdecoratie fotoshoppen. Wil je nog een stapje verder gaan dan hebben we bij Decokay Vromans ook de mogelijkheid 3D tekeningen te maken. Zo krijg je zicht op de ruimte en kun je dit al ervaren voordat je er zelf in woont!
Decokay Vromans Breda Mariska, Jeroen, Monique
Een blog door Jeroen Vromans, derde generatie in het familiebedrijf. 

Gerelateerde artikelen: