Dealer in the spotlight Sprado met binnenkijker

Dealer in the spotlight Sprado met binnenkijker

Geplaatst op: 10-07-2017

Dealer in the spotlight Sprado met binnenkijker

Wij zijn Jacco en Sylvia, van Sprado Meubelrenovatie en Sprado Verf & Woondecoratie en zijn al jaren actief in de woonbranche. Eerst bestond het werk voornamelijk uit het renoveren van meubels in het Meubelrenovatie Atelier, later is daar de winkel bijgekomen. 

 

Ondanks dat de winkel voor een groot gedeelte gevuld is met woonaccessoires in landelijke stijl staan we toch voornamelijk bekend als ‘de verfwinkel voor speciale verfjes’ zoals o.a. kalkverf en Marrakech Walls. Ook verkopen we allerhande andere producten om meubels mee te bewerken, de Grey-Wash wasvernis is momenteel erg populair.


Jacco en Sylvia van Sprado

Pure & Original is goed vertegenwoordigd in de winkel, als je binnenkomt zie je meteen links de wand met alle kleuren van de Pure & Original kleurenkaart. Erg handig voor het maken van een kleurenkeuze.

 

Als je verf verkoopt kom je er al snel achter dat je niet iedereen gelijk van dienst kunt zijn als je niet in het bezit bent van een verfmengmachine. Deze aankoop was dus snel gedaan. Nu, met de verfmengmachine, kunnen we de consument (zowel particulier als schilder) gelijk het gewenste product leveren in de juiste kleur, helemaal top!

 

Het leukste is toch wel om samen met de klant tot een geslaagd eindresultaat te komen. Wat begint met aan de hand van kleurstalen kleuren voor een object, ruimte of woonhuis uit te zoeken in de winkel en wat eindigt met een tevreden klant, daar doen we het voor!

 

Pure & Original is een mooi en compleet merk, van primer tot sealer. Pure & Original heeft alles in het assortiment. Een fantastisch merk om mee te werken.


Dealer Sprado

Kijk binnen bij een van onze projecten

Graag laten wij één van onze projecten zien die wij hebben gerealiseerd met verf van Pure & Original. De bewoners van deze nieuwbouwwoning in Ter Aar zijn bij ons terechtgekomen voor kleuradvies. Want een nieuw huis: nieuwe kleuren!

 

Aan de hand van (kleur)stalen van de meubels en stoffen is er gekozen voor een blauw-groene kleurencombinatie welke te zien is op de onderstaande foto’s. Om er een eenheid in te houden zijn de betreffende kleuren subtiel door het hele huis doorgevoerd. Het is een mooie combinatie geworden van Classico krijtverf in de hal, trapopgang en badkamer, en Marrakech Walls in de slaapkamer en woonkamer. Heel erg sfeervol!

Unieke wanden met Marrakech Walls

De bijzondere eye-catcher wanden zijn gemaakt met Marrakech Walls100% minerale verf met beton- of Tadelaktlook. In de woonkamer is er gekozen voor de kleur NautiqueNautique, en in de slaapkamer voor de kleur Barbedos Blue. Deze bijzondere verf geeft de wand structuur en kleurnuanceOok wel aangeduid als Kleurschakering.


Marrakech Walls in de kleur Nautique

Marrakech Walls in de kleur Barbedos Blue in de slaapkamer

Classico krijtverf voor eenheid

Door de Marrakech Walls100% minerale verf met beton- of Tadelaktlook aan te vullen met de poederige ClassicoFluweelzachte krijtverf krijtverf met fluweel look, is er een mooie eenheid gecreëerd in de gehele woning. De groen-blauwe kleuren komen terug in de diverse ruimtes, maar zijn minder druk dan de Marrakech Walls in de woonkamer en slaapkamer.

Classico krijtverf in de kleur Barbedos Blue in de badkamer
Classico krijtverf in de kleur Polar BlueDetail met kleuraccent
Sprado
Mauritsweg 6
2988 AK Ridderkerk-Rijsoord
0180-417241
www.sprado.nl