Binnenkijken in een Stoere, lieve babykamer

Binnenkijken in een Stoere, lieve babykamer

Geplaatst op: 29-09-2015

Landelijke sfeerDeze week delen we de prachtige babykamer van Kristel van Leeuwen van woon(T)huis interieurstyling. Kristel is interieurontwerper en stylist en gek op de landelijke woonstijl.

De komst van hun kindje was voor Kristel een heerlijke reden om de mooiste kinderkamer te ontwerpen.

Geniet mee van dit mooie kamertje en de fijne sfeer.  


Het plan


Ik had als plan dat deze naast een stoere babykamer ook een kinderkamer moest zijn omdat ik de kamer niet weer opnieuw wilde gaan schilderen na 2-3 jaar.
 

Dus een stoere babykamer werd het door de kleur Fresco100% minerale kalkverf met kleurnuances TundraTundra in combinatie met Fresco Flanel Grey op de wanden en plafond. Dat geeft een lekker knus maar stoere sfeer.

 


Erfstuk


Het super oude bedje ( nog een erfenis uit de familie van vriendlief ) werd geschilderd in de warm grijze ClassicoFluweelzachte krijtverf Potatoe Skin. De knuffels aan de wand maken de kamer wat liever en aaibaar, ook door het schapenvachtje op de vloer.
 

Door deze kleuren en verf te gebruiken sloot het perfect aan bij de overige kleuren in het huis. Ook allemaal van Pure & Original.  Zo ontstaat een rustig over-all beeld in het hele huis waarin de babykamer helemaal tot z’n recht komt.
Fotografie: Sarah van Hove voor Wonen Landelijke Stijl
Styling: Kristel van Leeuwen