Binnenkijken bij Kirsten Koopmans van PSV

Binnenkijken bij Kirsten Koopmans van PSV

Geplaatst op: 20-03-2017Voor de blog mogen we deze keer binnenkijken in het huis van Kirsten Koopmans, voetbalster bij PSV dames.

Kirsten begon op haar vijfde met korfbal maar koos op haar zesde voor voetbal bij de jongens. En met succes want haar talent bleef niet onopgemerkt. Ze speelt nu al haar 8e seizoen in de Eredivisie. 


Het voetballen combineert Kirsten met haar werk bij de PSV Foundation. Hier zet ze zich in voor verschillende maatschappelijke projecten. Ze geeft training aan kinderen in een pedagogisch project wat gericht is op talentontwikkeling van jongeren. Daarnaast organiseert ze allerlei activiteiten en is ze bijvoorbeeld gastvrouw tijdens thuiswedstrijden waar spierzieke kinderen samen met hun familie mogen komen kijken. Een baan waarin Kirsten volop haar talenten kan gebruiken.

 

Sinds eind 2016 woont Kirsten met haar vriend in een nieuwe woning. Zij vertelt ons hoe hun interieur is ontstaan.


Verhuizen


We hebben al bijna 9 jaar een relatie en waren nu toe aan een volgende stap: samenwonen. De kans om deze mooie nieuwbouwwoning te kopen hebben we meteen aangegrepen. Omdat we het huis helemaal eigen konden maken.
 

Gelukkig zitten we goed op één lijn qua smaak en stijl dus was het niet moeilijk om de keuzes te maken. Een grote wens was de combinatie van de donkergrijze vloer en een strakke, witte keuken. Dat vinden we helemaal geweldig! Toen dat was uitgekozen gingen we op zoek naar meubels en kleuren die het interieur een stoere en doorleefde sfeer zouden geven.


KalkverfIk wist meteen dat ik Kalkverf op de muren wilde vanwege de bijzondere sfeer die het geeft. Een nieuwe woning is snel wat kil, daarom koos ik voor de Fresco kalkverf

 

De kleurschakeringen zorgen voor een stoere en warme uitstraling.  De sfeer die het geeft, daar worden wij helemaal blij van. Dat is met geen andere verfsoort te vergelijken.


Kleur kiezen

Vanwege de donkere vloer wilden we een warme, lichte kleur op de wanden. We kregen advies van Heddy van Thuisin van Dijk  in Veenendaal.
Het huis moest niet té grijs worden dus we kozen voor de kleur: Wet Sand. Een kleur met warmte en niet té donker dus precies wat ik in gedachte had.We hebben alle muren in de hal, woonkamer en in keuken deze kleur gegeven voor een rustig geheel. 

 

Ik heb de kalkverf zelf aangebracht met de tips van de dealer. Het is helemaal niet moeilijk om te doen. Het is best zwaar omdat je met een blokkwast de muur in één keer moet afmaken omdat je anders kleurverschil gaat zien.

 

Door met een blokkwast te werken ontstaat het streep effect, dat vind ik het mooist. Ik ben ontzettend trots op het resultaat. Het kleurverschil en het patroon is door de verftechniek goed te zien, dat geeft zoveel sfeer in ons huis!


Keuken zonder tegels


De witte keuken zorgt ervoor dat het fris blijft. Ook deze hoek heeft de kleur Wet Sand gekregen. We hebben de keuken wanden afgewerkt met Universele Sealer zodat de muren goed afneembaar zijn en vetspetters er niet in trekken. Ik haal er na het koken een doekje over en je ziet er niks op.


Industriƫle woonstijl


Stoere, industriële meubels, dat past écht bij ons. We hebben heel wat woonwinkels gezien, op zoek naar meubels die helemaal naar ons zin waren. Toen ik met mijn moeder op pad was vond ik deze meubels, ik was meteen verkocht. Ik ben daarna meteen met mijn vriend terug gegaan en we hebben ze direct besteld.

 

Wij wonen hier nu zo’n 3 maanden en genieten elke dag van ons fijne huis. Het is nog mooier geworden dan ik had gehoopt. 
 Hartelijke groet, Kirsten Koopmans

Volg Kirsten op Instagram en Twitter.

 

Verf: Fresco Kalkverf in de kleur Wet Sand. Meer informatie en adressen van dealers vind je op de website.Gerelateerde artikelen: