Kleurrijk restaurant in Boston

Kleurrijk restaurant in Boston

Geplaatst op: 18-08-2017

Kleurrijk restaurant in Boston

Een bleek kleur pallet met roze tinten, dat is de kleurkeuze van ASH NYC voor het nieuwe interieur van het Dig Inn restaurant in Boston. Dig Inn, welke 11 locaties in Manhattan heeft, vroeg ASH NYC om een ruimte te ontwerpen voor de eerste locatie buiten New York, en met succes!

 

Het restaurant, gelegen op Boylston Street in de buurt van Boston’s Back Bay, is afgelopen zomer (2017) geopend. Ook deze locatie volgt dezelfde lijn als de andere vestigingen, namelijk het koken met lokale ingrediënten van het seizoen.

Met 279m2 is deze buiten locatie de grootste van de keten. Je kunt er de hele dag binnen- én buiten terecht voor ontbijt, lunch en diner.

De bar van het Dig Inn restaurantVeel natuurlijk licht

Voor het samenstellen van dit nieuwe interieur heeft ASH NYC een bijzondere selectie gemaakt aan materialen. Een lambrisering van gebleekt hout bedekt het onderste gedeelte van de wanden, boven de lambrisering zijn de stenen wit geschilderd met Classico krijtverf in de kleur Lava White.  

Een interieur van gemixte materialen
‘Het kleurenpalet is voorzien van perzik roze meubels – op maat gemaakt door ASH NYC – vergezeld van warme grijze, natuurlijke eiken, staal, en wit marmer om de ruimte esthetisch te verbinden.’ Aldus Dig Inn.
Menu kaarten bij de ingang van het restaurant

De roze kleur komt ook overeen met de menu’s, welke naast de ingang met messing kleurige klemmen aan een rails hangen. Dig Inn is niet het enige restaurant waar roze een belangrijke rol speelt, roze is een populaire kleur voor restaurant- en barinterieurs geworden. En naast de restaurants, is de kleur ook niet meer weg te denken uit de hedendaagse interieurs.

Het Dig Inn restaurant in Boston

Fotografie Christian Harder
www.diginn.com