Binnenkijken in het creatief atelier van Kyraskitchen

Binnenkijken in het creatief atelier van Kyraskitchen

Geplaatst op: 15-09-2017

Binnenkijken in het creatief atelier van Kyraskitchen

Voor het renoveren van mijn (culinaire) creatieve studioruimte wilde ik werken met eerlijke, natuurlijke materialen en grondstoffen. Mijn voorkeur ging uit naar krijtverf van Pure & Original.

Natuurlijke kleuren en materialen, Classico White op de achtergrond
Zachte tinten voor een witte achtergrondEerst was het een kale rommelhoek

Een minimalistische uitstraling

Omdat fotografie een van de hoofdactiviteiten van de ruimte is, en ik de ruimte een minimalistische uitstraling wilde geven, koos is voor effen witte muren (White). De vloer was van kaal beton, wat heel mooi kan zijn. Maar omdat de vorige bewoners kunstschilders waren had deze een flinke opknapbeurt nodig. Ik besloot de kleur in lijn te houden met het origineel en ging voor White Rhino vloerverf (Floor Paint).

De natuurlijke ladder benadrukt de hoogte van de ruimteDe versleten vloer en wanden zijn mooi opgeknapt met een likje verfAntieke meubelen brengen sfeer in deze lichte, industriele ruimteDe vloer is weer mooi een geheel

Mooie lichte basis

Het werken met beide verfsoorten ging 'vlekkeloos'. Het was makkelijk aan te brengen, goed dekkend en snel droog voor een volgende laag. Zelfs de muurplaten van snipperbeton (geen makkelijke taak!) zijn met de verf van Pure & Original mooi wit geworden. Met deze mooie basis kon ik de ruimte inrichten met een mix van vintage en nieuwe designmeubels. Zie hier het resultaat!

De eerste workshop in de nieuwe creatieve studio ruimteDe mobiele keuken maakt het plaatje compleet