Binnenkijken bij Tone Kroken

Binnenkijken bij Tone Kroken

Geplaatst op: 02-06-2017

Binnenkijken bij Tone Kroken

Het appartement van interieur stylist Tone Kroken is gelegen in het luxe gedeelte van Oslo, Noorwegen. Het appartement heeft hoge plafonds en authentieke details zoals lambrisering en lijsten.


Het appartement is geschilderd in lichte kleuren wat het, in combinatie met zachte kleuren een enigszins vakantiegevoel geeft.

De hal is geschilderd met ClassicoFluweelzachte krijtverf krijtverf Oyster Grey, de keuken met Classico krijtverf Polar Blue, de eetkamer met Fresco100% minerale kalkverf met kleurnuances kalkverf Old Flax, de woonkamer met Classico krijtverf Ashes, de badkamer met Fresco kalkverf Oxford BlueOxford Blue en de slaapkamer met Fresco kalkverf AubergineAubergine.

De hal in Classico Oyster GreyDoorkijkje naar de keuken, Classico Oyster GreyDe keuken in Classico Polar BlueKoffie hoekje, Classico Polar BlueDeuren, verwarming en plinten mee geverfdDaybed in pastel kleuren, Classico Polar BlueDe badkamer in Fresco Oxford BlueDe hele badkamer in de Fresco kalkverfRustige kleur combinaties van grijs, blauw en goudTegels gecombineerd met Fresco Oxford Blue in de badkamerFresco Aubergine in de slaapkamerLak gecombineerd met Fresco kalkverf in AubergineFresco kalkverf in de kleur Old FlaxDe deur en muur in Fresco Old FlaxAuthentieke kachel in de eetkamerEetkamer Fresco Old Flax, woonkamer Classico AshesDe woonkamer in Classico AshesDe entree van de woning
Fotografie door Iris Floor
www.irisfloor.nl