Herfst- Winter verfkleuren 2019 - Pure & Original
Pure & Original autumn winter colours header
Pure & Original autumn winter 2019 colours

Herfst/winter verfkleuren 2019

De bladeren kleuren en vallen van de bomen, we nemen afscheid van lange zomeravonden en verwelkomen de koudere dagen. Beetje bij beetje verplaatsen we ons van buiten naar binnen. Banken worden gesierd door warme dekens en zachte kussens, kleden verwarmen de vloer, we genieten van knusse avonden in de tuin rond het houtvuur, gekleed in hand gebreide truien en laarzen.

Kostbare momenten vertaald naar een serie van 7 nieuwe kleuren. 

Verfkleuren herfst/winter 2019

1. Caramel – Wanneer de bladeren beginnen te kleuren, dan weet je dat de herfst is aangebroken. Verzamel de bladeren en vier de start van het nieuwe seizoen.

2. Dry Terra – Het weer slaat om, en met het intreden van de herfstregen begint de aarde te kleuren: van licht oranje naar donkerrood en bruin.

3. Marsala – Pak een deken, een kop thee en geniet van de warmte. Vol van passie en comfort.

4. Plum – Een energieke kleur om de koude dagen mee te verwarmen. Diep en intens.

5. Bohemian Vintage – Onweer, regen en eindeloze wolken. Het is koud buiten, maar binnen maken we het warm en gezellig. Geniet van de grijze dagen met lezen, een film of je favoriete spel.

6. Ink Blue – Wanneer de nacht valt verander de lucht zachtjes richting een donkerblauwe tint. Van blauw naar zwart, en waar verder heen?

7. Blue – De lucht is nog blauwer wanneer het vriest. Zuurstof voelt schoon en licht. Adem het in tot aan je tenen, alsof het je optilt. Vul jezelf met nieuwe energie. 

Pure & Original new collection autumn winter colours