Applicateurs

Naast de verf zelf aan te brengen, kunt u dit ook door een professioneel bedrijf laten doen. 
Pure & Original werkt samen met een speciaal selecteerde schilders, applicateurs. Deze bedrijven zijn vakkundig en gespecialiseerd in het werken met de Pure & Original verven.
Je herkent een applicateur aan dit logo

Regio noord Nederland

Impress Allround Schilderwerken

Impress Allround Schilderwerken helpt u in advies en het uitvoeren van ideeën, wij maken van uw huis een thuis. En waar kun je dat beter mee bereiken dan met de producten van Pure & Original, die aanvoelen als een warme deken. Als voormalig Nederlands kampioen schilderen en liefde voor interieur, staan we graag voor u klaar.

Regio: Groningen, Drenthe en Friesland
Telefoon: 06-42607708
E-mail: info@impressschilderwerken.nl
www.impress-schilderwerken.com

Rene Laeven Schilderwerk

René Laeven Schilderwerk voert zijn schilderwerk zoveel mogelijk uit met verf op basis van natuurlijke grondstoffen. Hij heeft plezier en passie voor zijn vak en vind goede communicatie erg belangrijk. Door de jarenlange ervaring in de verfbranche is René Laeven goed op de hoogte van veel verfsystemen en ondergronden.

Regio: Groningen en Drenthe
Telefoon: 06 28796509
E-mail: info@renelaevenschilderwerk.nl
www.renelaevenschilderwerk.nl

Regio midden Nederland en randstad

Wijnands Schilderwerken

De samenwerking met Wijnands Schilderwerken is geen toeval. Wij zijn zeer vakkundig en gespecialiseerd in het werken met Pure & Original verf. We kunnen u adviseren in kleur- en materiaalgebruik en nemen het project voor u totaal uit handen. 

Regio: Amsterdam
Telefoon: 020-7865770
E-mail: contact@wijnandsschilderwerken.nl
www.wijnandsschilderwerken.nl

Van Losenoord

Van Losenoord, Star Dealer van Pure & Original, met een schat aan ervaring en deskundigheid, helpt u graag met al uw vragen. Of het nu gaat om de tips om het zelf aan te brengen, of door een van hun professionele schilders.

Bezoekadres: De Costastraat 33, 3881 JD Putten
Telefoon: 0341-352515
E-mail: info@losenoord.nl
www.vanlosenoordschildersbedrijf.nl

Stek schilderwerken

Stek schilderwerken ontvangt u graag in de winkel voor advies, maar kan met eigen schilders ook het werk voor uw uitvoeren. 

Bezoekadres: Schotdeuren 27, 4241 BP Arkel
Telefoon: 0183-561380
E-mail: info@stekschilderwerken.nl
www.stekschilderwerken.nl

Meesterschilders Bakker

Meesterschilders Bakker is al sinds 1925 actief en heeft een schat aan ervaring en vakmanschap in huis als het gaat om schilderwerk. Wij zijn gespecialiseerd in rustieke en authentieke afwerkingen en hoogwaardige kwaliteit. De producten van Pure & Original, kunnen wij op professionele wijze aanbrengen. 

Regio: Hardinxveld Giessendam e.o. (Leerdam, Rotterdam, Schoonhoven, Werkendam)
Bezoekadres: Prisma 81, 3364 DJ Sliedrecht
Telefoon: 0184-701595
E-mail: info@kleurhuys.nl
www.kleurhuys.nl

Kleur & Sfeer

Kleur & Sfeer is ster dealer met een fantastische showroom waar bijna alle verfsoorten van Pure & Original toegepast zijn. U krijgt naast een goed advies, ook direct een goed beeld van de mogelijkheden en uitstraling van de verfsoorten.

Regio: Heel Nederland
Bezoekadres: Rijthoek 17a, 4175 LM Haaften
Telefoon: 0418-653650
E-mail: info@kleursfeer.nl
www.kleursfeer.nl

Van Veen Schilderwerken

Binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, behangen, decoratieve wandafwerking, houtrot reparaties, restauraties en winkel schilder- en spuitwerk, kan ook als nachtschilder worden ingezet. Van Veen Schilderwerken bestaat uit een klein, deskundig team dat met zorgvuldigheid en precisie te werk gaat. Met het vakkundige onderhoud van uw schilderwerk zullen de schilders de levensduur van uw woning bevorderen.

Regio: Wassenaar, Leiden, Oegstgeest, Leidendorp, Den Haag, Noordwijk, Voorschoten, Warmond
Bezoekadres: Amphoraweg 16G, 2332 EE Leiden
Telefoon: 06-17863272
E-mail: vanveenschilderwerkenbv@gmail.com
www.vanveenschilders.com

Kasius Schilders

Wij zijn de betrouwbare binnen- en buitenschilder voor aannemers, bedrijven, VvE’s, scholen, hotels en particulieren. Wij begrijpen dat goede communicatie net zo belangrijk is als goed schilderwerk. Daarom is afspraak bij ons altijd afspraak. Wel zo prettig toch? Oprichter Erwin Kasius zit ruim 35 jaar in het vak. Met een grote schat aan ervaring op zak, besloot hij in 2012 om voor zichzelf te beginnen.

Regio: Midden Nederland
Bezoekadres: Herenweg 142, 3645DT Vinkeveen
Telefoonnummer: 020-2184084
E-mail: mial@kasiusschilders.nl
www.kasiusschilders.nl

Piccolina Schilderwerken

Mijn passie voor kleur, interieur, mooi en strak schilderwerk maar vooral de bijzondere wandafwerkingen. Maakt dat ik van mijn hobby mijn werk heb gemaakt en ik dit met heel veel passie en gedrevenheid uitvoer.  Ik werk daarom graag met de producten van Pure & Original omdat ik alleen ga voor topkwaliteit en het mooiste eindresultaat.  Ik ben gespecialiseerd in luxe wandafwerkingen met o.a. fresco100% minerale kalkverf met kleurnuances, marrakechwalls en  de mooie matte krijtverven.

Regio: Nijkerk, Amersfoort, Barneveld, Hilversum, Soest, Utrecht
Telefoon: 06-23893247
E-mail: info@piccolinaschilderwerken.nl
www.piccolinaschilderwerken.nl

Regio zuid Nederland

Past + Present Interieur

Naast onze kleuradviezen en het Star Dealerschap van Pure & Original, kunnen wij deze speciaal verven ook voor u op professionele wijze en in eigen beheer voor u aanbrengen.
Onze ervaren schilders zijn door Pure & Original getraind en beschikken over diverse applicatie technieken. 

Regio: Midden Limburg
Bezoekadres: Bakkerstraat 7, Roermond
Telefoon: 0475-772823
E-mail: info@pastenpresent.nl
www.pastenpresent.nl

Bijsterveld schilderwerken

Het werken met de topproducten van Pure & Original is onze passie, of het nu Marrakech Walls100% minerale verf met beton- of Tadelaktlook, Fresco100% minerale kalkverf met kleurnuances kalkverf, ClassicoFluweelzachte krijtverf krijtverf of KaleiDuurzame gevelverf voor binnen en buiten betreft, wij staan in voor een subliem eindresultaat. Wij schilderen complete woningen, of het nu wanden, kozijnen, deuren of wat dan ook betreft.

Regio: Zuid-Oost Brabant en Noord-Limburg
Bezoekadres: Brugstraat 6, Mierlo
Telefoon: 06-11927715
E-mail: info@bijsterveld-schilderwerken.nl
www.bijsterveld-schilderwerken.nl

Ackermans schilderwerken

U koestert uw woning, bedrijfspand of historisch gebouw. Net zoals bij de Bossche ambacht schilders is er een intense liefde voor kleur, uitstraling en afwerking. Wij werken uitsluitend met milieuvriendelijke topproducten en de producten van Pure & Original sluiten daar zeer goed op aan. Vak schilders met passie voor natuur én hun vak!

Regio: Zuid Nederland
Bezoekadres: Poeldonkweg 5, ‘s Hertogenbosch
Telefoon: 06-27058761
E-mail: mail@martijnackermans.nl
www.deambachtelijkeschilder.nl