Duurzame en eco verf van de hoogste kwaliteit - Pure & Original

Verf van Pure & Original

Onze verfsoorten

Een mooie kleur voor op de wanden, voor op het plafond, voor op de trap, de vloer, de radiator en de kasten. Welk oppervlak je ook wilt schilderen, wij hebben de perfecte verf voor ieder oppervlak. Daarbij is onze verf ook nog eens duurzaam, ecologisch en vegan.
Pure & Original kleurenbrochure, warme en koele tinten in classico krijtverf, fresco kalkerf en marrak

Onze verfkleuren

Onze kleurencollectie bestaat uit een groot aantal prachtige kleuren, van diepe tinten tot aan zachte pastelkleuren en alles er tussen in. Of je nu op zoek bent naar die ene eye-catcher, zachte basis kleur of de nieuwste trend op interieur gebied, er is keuze genoeg.

Pure & Original winkels

Onze producten zijn verkrijgbaar in een breed dealer netwerk van Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Scandinavië tot aan China, Canada en USA. 

Professioneel interieuradvies

Kan je wat hulp gebruiken met het kiezen van de juiste kleuren, verfsoorten, stoffen of met het gehele interieur? Onze dealers staan voor je klaar om je te adviseren!

Duurzame ecologische en kindvriendelijke vegan verf

Al onze verven zijn op waterbasis en bevatten zo weinig mogelijk schadelijke stoffen, sommige bevatten zelfs 0% VOS. Hierdoor zijn ze perfect voor mensen met allergiëen en kinderen.
Pure & Original stoffen, waterval met stof samples in rood, groen en blauw

Onze raamdecoratie

Een luchtige linnenlook voor bij de tuindeuren, chique velvet-touch vouwgordijnenLuxe vouwgordijnen in de woonkamer, stoere inbetween in de keuken en een verduisterend gordijn in de slaapkamer. Welke keuze je ook maakt, iedere combinatie is mogelijk.
Laat je inspireren door sfeervolle moodboards met kleuren en materialen, binnenkijkers en verhalen

Interieur inspiratie

Ga op ontdekkingsreis naar je eigen interieurstijl, laat je inspireren door de mooiste interieurs, moodboards en sfeerfoto’s. 
Vraag ook onze brochures aan voor meer inspiratie. 

Pure & Original showrooms

Wil je graag de sfeer van onze producten ervaren? Stap dan binnen bij één van onze showrooms. Plof neer op de bank en laat je inspireren.
Maak een afspraak!
Maak een afspraak bij 1 van onze dealers!×Maak een afspraak bij jouw Pure & Original dealers!

Kleuradvies? Advies met betrekking tot een bepaalde verfsoort? Een andere vraag? Neem contact op met jouw dichtsbijzijnde dealer voor een afspraak in de winkel. 

Bekijk het dealeroverzicht voor de contactgegevens van jouw dichtsbijzijnde dealer.