Volg Pure & Original op FacebookVolg Pure & Original op TwitterVolg Pure & Original op Google PlusVolg Pure & Original op PinterestVolg Pure & Original op Tumblr.Volg Pure & Original op InstagramBlijf op de hoogte via onze RSS-feedVolg Pure & Original op BloglovinMeld u aan voor de Pure & Original nieuwsbriefLaat een bericht achter in onze gastenboek
Webshop dealer login

De verven van Pure & Original

Pure & Original wordt gemaakt met respect voor mens en natuur. Alleen de beste grondstoffen en natuurlijke pigmenten worden gebruikt voor het maken van de verf. De verven voldoen aan de strengste wettelijke milieueisen. Marrakech Walls en Fresco kalkverf zijn zelfs 100 procent mineraal.

Pure & Original heeft behalve een uitgebreide collectie binnen- en buitenverven ook een enorm scala aan schitterende kleuren. 140 om precies te zijn, die op handgeschilderde stalen te zien zijn bij de winkels van onze dealers. De kleurenfolder is handgeschilderd.

Om een goede keuze te laten maken in soort verf, uitstraling en toepassing, staan onze dealers graag voor u klaar. Ook kunt u bij een groot aantal dealers terecht voor gratis kleuradvies.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen Pure & Original? U kunt ons volgen op via social media of inschrijven op onze nieuwsbrief of volg onze blog.

Meer weten over het ontstaan en de achtergrond van Pure & Original? Lees dan het artikel gepubliceerd in Residence.

Kleuren voorjaar- en zomer 2015

Voor 2015 is weer een fantantisch kleurenpallet geselecteerd.

De warme zachte tinten combineren fantastisch, spelen in op het seizoen en worden aangevuld met een paar volle diepe kleurtonen. Uiteraard zijn deze kleuren weer gemaakt met 100% minerale pigmenten.Heldere ingetogen natuurtinten, gecombineerd met zachte pasteltinten, diepe volle kleuren.De kleuren zijn beschikbaar in alle verfsoorten als; Fresco Kalkverf, Classico Krijtverf, Vloerverf, Lakken, Kalei, Gevelverf en de Marrakech Walls.Meer inspiratie? Klik hier


  • Fresco kalkverf  heeft een authentieke kalkverfuitstraling en is een 100% minerale verf met natuurlijke pigmenten.
  • Classico krijtverf bevat natuurlijke pigmenten een heeft een zeer matte, poederige uitstraling.
  • Marrakech Walls is te verwerken als betonlook of met tadelaktuitstraling.
  • Traditional Paint is een lakverf op olie- of waterbasis, verkrijgbaar in mat, ei- en hoogglans. Geschikt voor binnen en buiten.
  • Floor Paint is een zeer sterke vloerverf voor op hout en beton die ook geschikt is voor trappen en keukens.
  • Kalei houdt het midden tussen verven en pleisteren en geeft uw gevel een authentieke uitstraling.
  • Classico Façade is een gevelverf die bestand is tegen de invloed van weer, verkeer en industrie.

Binnenkijkers

Binnenkijker Pure & Original
U kunt onze dealers bezoeken die hun showroom helemaal in onze verf geschilderd hebben. De locaties om de sfeer te proeven en de kwaliteit te beoordelen. Maar voor nu kunt u ook van onze binnenkijkers genieten. Hieronder een paar voorbeelden van gepubliceerde binnenkijkers. Kijkt u ook eens op de fotogalerij, daar vindt u ook veel beelden die u een goede indruk geven. 
 

Pure & Original op TV bij SBS6 Alles over wonen. 2

We kijken binnen bij de fabriek waar Pure & Original gemaakt wordt en nemen je dan mee naar Baarle Nassau. Daar zijn we te gast bij In/Ex Createurs, in hun momumentale leerlooierij waar alle verfsoorten zijn toegepast.