Volg Pure & Original op FacebookVolg Pure & Original op TwitterVolg Pure & Original op Google PlusVolg Pure & Original op PinterestVolg Pure & Original op Tumblr.Volg Pure & Original op InstagramBlijf op de hoogte via onze RSS-feedVolg Pure & Original op BloglovinMeld u aan voor de Pure & Original nieuwsbriefLaat een bericht achter in onze gastenboek
Webshop dealer login

De verven van Pure & Original

Wij maken voor u onze mooie verf met respect voor mens en natuur. Alleen de beste grondstoffen en natuurlijke pigmenten worden gebruikt. Natuurlijk voldoen we aan de strengste wettelijke bepalingen en milieueisen. Kijk even in de fabriek waar op duurzame authentieke wijze de verf gemaakt wordt. 
Alle verf wordt gekleurd met 100% minerale pigmenten, die de verf hun prachtige kleur en uitstraling geeft en niet te vergeten de super goede dekkracht. Marrakech Walls en Fresco kalkverf zijn zelfs 100% mineraal.

Pure & Original biedt u behalve een uitgebreide collectie binnen- en buitenverven ook een enorm scala aan schitterende kleuren. In de kleurenfolder, met handgeschilderde pastilles, staat voor u de meest recente kleurencollectie. 

Om een goede keuze te maken in soort verf, uitstraling en toepassing, bekijk de dan de verfsoorten op onze site. Onze dealers staan voor u klaar, ook met gratis kleuradvies.

Meer weten over het ontstaan en de achtergrond van Pure & Original? Lees dan het artikel gepubliceerd in Residence. Veel plezier in het uitzoeken van uw verf en kleuren en laat uw mening en ervaring achter op ons gastenboek

Erwin Floor
oprichter & eigenaar 

Kleuren herfst & winter 2015

Voor de herfst en winter 2015 is weer een fantantisch kleurenpallet geselecteerd.

Gekozen is voor een mooi en warm kleurenpallet. Goed te combineren met de warmte van oker geel en goud. De petrol kleuren zijn voor het beetje extra kleur en lef met een basis van de warme tinten. De tinten combineren fantastisch, spelen in op het seizoen en worden aangevuld met een paar volle diepe kleurtonen. Uiteraard zijn deze kleuren weer gemaakt met 100% minerale pigmenten.

Meer inspiratie? Klik hier

Binnenkijkers

Binnenkijker Pure & OriginalU kunt onze dealers bezoeken die hun showroom helemaal in onze verf geschilderd hebben. De locaties om de sfeer te proeven en de kwaliteit te beoordelen. Maar voor nu kunt u ook van onze binnenkijkers genieten. Hieronder een paar voorbeelden van gepubliceerde binnenkijkers. Kijkt u ook eens op de fotogalerij, daar vindt u ook veel beelden die u een goede indruk geven. 

Pure & Original op TV bij SBS6 Alles over wonen. 2

We kijken binnen bij de fabriek waar Pure & Original gemaakt wordt en nemen je dan mee naar Baarle Nassau. Daar zijn we te gast bij In/Ex Createurs, in hun momumentale leerlooierij waar alle verfsoorten zijn toegepast.