Volg Pure & Original op FacebookVolg Pure & Original op TwitterVolg Pure & Original op Google PlusVolg Pure & Original op PinterestVolg Pure & Original op Tumblr.Volg Pure & Original op InstagramBlijf op de hoogte via onze RSS-feedVolg Pure & Original op BloglovinMeld u aan voor de Pure & Original nieuwsbriefLaat een bericht achter in onze gastenboek
Webshop dealer login

. . . . . . . . . . Nieuwe kleuren 2016..

Nieuwe kleuren Pure Original 2016
                                 Tijdelijk de nieuwe handgeschilderde kleurenfolder gratis te verkrijgen bij uw dealer.
De fabriek waar Pure & Original nog op de authentieke wijze gemaakt wordt, vakmanschap en passie met
Wij maken voor u onze mooie verf met respect voor mens en natuur. Alleen de beste grondstoffen en natuurlijke pigmenten worden gebruikt. Natuurlijk voldoen we aan de strengste wettelijke bepalingen en milieueisen. 

​Alle verf wordt gekleurd met 100% minerale pigmenten, die de verf hun prachtige kleur en uitstraling geeft en niet te vergeten de super goede dekkracht. Marrakech Walls en Fresco kalkverf zijn zelfs 100% mineraal.

Neem een kijkje in de fabriek waar op duurzame authentieke wijze de verf gemaakt wordt. Of laat je inspireren door onze kleuren en binnenkijkers.

Erwin Floor

Oprichter & eigenaar

Kleuren herfst & winter.

Herfst en Winter kleuren Pure & Original verf.
Voor de herfst en winter, is weer een fantantisch kleurenpallet geselecteerd.

Gekozen is voor een mooi en warme kleuren. Goed te combineren met de warmte van oker geel, petrol en goud. De petrol kleuren zijn voor het beetje extra kleur en lef met een basis van de warme tinten. De tinten combineren fantastisch, spelen in op het seizoen en worden aangevuld met een paar volle diepe kleurtonen. Uiteraard zijn deze kleuren weer gemaakt met 100% minerale pigmenten.

Meer inspiratie? Klik hier

Gratis ebook met tips, inspiratie en meeste gestelde vragen over kalkverf.
Klik op de foto voor het gratis ebook met tips, inspiratie en de meeste gestelde vragen over kalkverf.

Binnenkijkers

Binnenkijker Pure & OriginalU kunt onze dealers bezoeken die hun showroom helemaal in onze verf geschilderd hebben. De locaties om de sfeer te proeven en de kwaliteit te beoordelen. Maar voor nu kunt u ook van onze binnenkijkers genieten. Hieronder een paar voorbeelden van gepubliceerde binnenkijkers. Kijkt u ook eens op de fotogalerij, daar vindt u ook veel beelden die u een goede indruk geven. 

Pure & Original op TV bij SBS6 Alles over wonen. 2

We kijken binnen bij de fabriek waar Pure & Original gemaakt wordt en nemen je dan mee naar Baarle Nassau. Daar zijn we te gast bij In/Ex Createurs, in hun momumentale leerlooierij waar alle verfsoorten zijn toegepast.