Volg Pure & Original op FacebookVolg Pure & Original op TwitterVolg Pure & Original op Google PlusVolg Pure & Original op PinterestVolg Pure & Original op Tumblr.Volg Pure & Original op InstagramBlijf op de hoogte via onze RSS-feedVolg Pure & Original op BloglovinMeld u aan voor de Pure & Original nieuwsbriefLaat een bericht achter in onze gastenboek
Webshop dealer login

De verven van Pure & Original

Wij maken voor u onze mooie verf met respect voor mens en natuur. Alleen de beste grondstoffen en natuurlijke pigmenten gebruiken we voor het maken van uw verf. Natuurlijk voldoen we aan de strengste wettelijke bepalingen en milieueisen. Kijk even binnen in de fabriek waar op duurzame authentieke wijze de verf gemaakt wordt. 
Alle verfsoorten worden gekleurd met 100% minerale pigmenten, die de verf hun prachtige kleuren en uitstraling geven en niet te vergeten de super goede dekkracht. De Marrakech Walls en Fresco kalkverf zijn zelfs 100% mineraal.

Pure & Original biedt u behalve een uitgebreide collectie binnen- en buitenverven ook een enorm scala aan schitterende kleuren. Meer dan 140 kleuren, in de kleurenfolder, met handgeschilderde pastilles, staat voor u de meest recente kleurencollectie. 

Om een goede keuze te laten maken in soort verf, uitstraling en toepassing, bekijkt de dan rustig de verschillende verfsoorten op onze site. Ook staan onze dealers graag voor u klaar. Ook kunt u bij een groot aantal dealers terecht voor gratis kleuradvies.

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen binnen Pure & Original? U kunt ons volgen op via social media of inschrijven op onze nieuwsbrief of volg onze blog.

Meer weten over het ontstaan en de achtergrond van Pure & Original? Lees dan het artikel gepubliceerd in Residence.

Veel plezier in het uitzoeken van uw verf en kleuren en laat uw mening en ervaring achter in ons gastenboek. Heeft u vragen? Laat het mij weten

Erwin Floor
oprichter & eigenaar 

Verfsoorten

Fresco kalkverf een is een 100% minerale verf met natuurlijke pigmenten. Kalkverf is een fantastische verf met de kenmerkende kleurnuances.

Classico krijtverf bevat natuurlijke pigmenten een heeft een zeer matte, poederige uitstraling en is egaal van kleur. 

Marrakech Walls is te verwerken als betonlook of met tadelaktuitstraling. Een bijzondere verf die een zeer rijke luxe uitstraling geeft. Lijkt mischien lastig om zelf aan te brengen, maar is het niet.

Traditional Paint is een lakverf op olie- of waterbasis, verkrijgbaar in mat, ei- en hoogglans. Geschikt voor binnen en buiten en voor op radiatoren.

Floor Paint is een zeer sterke vloerverf voor op hout en beton die ook geschikt is voor trappen en keukens.

Kalei houdt het midden tussen verven en pleisteren en geeft uw gevel een authentieke uitstraling.

Classico Façade is een gevelverf die bestand is tegen de invloed van weer, verkeer en industrie.

Naast deze verven hebben we natuurlijk alles ter voorbereiding en afwerking, als sealers, kalkzeep, primers, kwasten en meer.

Binnenkijkers

Binnenkijker Pure & Original
U kunt onze dealers bezoeken die hun showroom helemaal in onze verf geschilderd hebben. De locaties om de sfeer te proeven en de kwaliteit te beoordelen. Maar voor nu kunt u ook van onze binnenkijkers genieten. Hieronder een paar voorbeelden van gepubliceerde binnenkijkers. Kijkt u ook eens op de fotogalerij, daar vindt u ook veel beelden die u een goede indruk geven. 
 

Kleuren voorjaar- en zomer 2015

Voor 2015 is weer een fantantisch kleurenpallet geselecteerd.

De warme zachte tinten combineren fantastisch, spelen in op het seizoen en worden aangevuld met een paar volle diepe kleurtonen. Uiteraard zijn deze kleuren weer gemaakt met 100% minerale pigmenten.Heldere ingetogen natuurtinten, gecombineerd met zachte pasteltinten, diepe volle kleuren.De kleuren zijn beschikbaar in alle verfsoorten als; Fresco Kalkverf, Classico Krijtverf, Vloerverf, Lakken, Kalei, Gevelverf en de Marrakech Walls.Meer inspiratie? Klik hier


Pure & Original op TV bij SBS6 Alles over wonen. 2

We kijken binnen bij de fabriek waar Pure & Original gemaakt wordt en nemen je dan mee naar Baarle Nassau. Daar zijn we te gast bij In/Ex Createurs, in hun momumentale leerlooierij waar alle verfsoorten zijn toegepast.